Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum 
Terima kasih kerana berminat utk menjadi rakan kongsi kami bagi memasarkan produk-produk keluarga syarikat kami. Kedatangan anda sentiasa kami alu-alukan. Sama-sama kita doaan semoga perniagaan kita akan dirahmati dan diberkati ALLAH SWT.
 
HARGA DIBAWAH INI HANYA UNTUK NEGARA MALAYSIA SAHAJA.  TIDAK TERMASUK NEGARA-NEGARA LUAR. JIKA ANDA DARI NEGARA LUAR, SILA EMAILKAN KEPADA SAYA DETAILS MENGENAI PEMBELIAN PRODUK-PRODUK INI.  SAYA AKAN  EMAILKAN SENARAI HARGA MENGIKUT HARGA PASARAN DINEGARA ANDA.  JIKA SYARIKAT KAMI TELAH MEMPUNYAI AGENT DINEGARA TERSEBUT, MAKA KAMI AKAN MERUJUKKAN ANDA KEPADA AGENT KAMI DISANA.
Senarai harga untuk agent BEAUTISLEEP, PROTECUR100 dan NEIBAC5
 
*Bagi agent yg mengambil 50% diskount, kami akan mengiklankan dlm majalah secara percuma. 
Harga produk untuk agent Sabah/Sarawak adalah sama hanya kos penghantaran agak lebih sedikit. Apabila agent telah menentukan kuantiti barang yg akan dibeli, barulah kami akan maklumkan jumlah untuk kos penghantarannya.

BAYARAN:
Bayaran boleh dibuat kepada:
  • Muhamad Daneal bin Mohd Jamil
  • Maybank – 157 3 800 8 5100
  • CIMB – 0729 0001 2322 01
PENGHANTARAN PRODUK:NUORICO PRODUCTS - YOUR BEST CHOICE EVER...
Setelah menerima segala maklumat lengkap dari pihak pelanggan barulah pesanan produ akan diproses.  Pesanan produk anda akan dihantar melalui perkhidmatan Poslaju dan proses penghantaran akan mengambil masa lebih kurang 3 atau 4 hari selepas tarikh penerimaan butiran lengkap anda.  Jika ada sebarang perubahan kami akan berhubung dgn anda.
Jazakallah / Terima kasih
Ross Safina Hor
Executive Director
Mobile: +6012 4102368
Nuorico Sdn Bhd / Nuorico USA
“KEJAYAAN MANUSIA HANYA DALAM AGAMA,  SEJAUH MANA KITA TAAT PERINTAH ALLAH S.W.T, DAN MENGIKUTI SUNNAH NABI  MUHAMMAD S.A.W.”
Tell a Friend and Get a Gift!