ASBABB HOT HALIA AKAR AJAIB DARI ALLAH SWT KEPADA HAMBANYA


Halia merupakan sejenis akar herba yang mudah tumbuh dan membiak. Halia adalah dari kumpulan rempah ratus yang sangat popular dikalangan kita. Secara tradisi halia banyak kegunaannya,ia mempunyai rasa pedas yang sangat bagus untuk kesihatan, memberi aroma wangi dan sebagai penambah rasa dalam masakan. Ia juga boleh digunakan untuk membantu menghilangkan bau hanyir dalam masakan daging, ayam dan ikan. 

Halia juga terbukti dapat membantu mengeluarkan angin berketul atau angin tidak elok dari dalam badan. Selain daripada itu, halia juga memainkan banyak peranan dalam kehidupan dan kesihatan harian kita. Halia mempunyai tinggi gingerol, zat dengan sifat anti-radang dan antioksidan yang kuat. Dengan adanya beberapa sifat yang dinyatakan diatas, halia menjadi sesuatu yang sangat penting dan wajib dimakan setiap hari.

Halia mempunyai rasa herba yang sangat kuat dan sangat sukar untuk dimamah begitu sahaja. Tambah pulak apabila dimamah mentah-mentah atau secara terus ke dalam mulut. Jadi kami mengambil kesempatan ini untuk mengeluarkan produk halia yang bersesuaian dengan citarasa negara-negara di Asia maupun di negara Barat.

Produk yang kami maksudkan ini adalah ASBABB HOT HALIA, ia merupakan helaian halia yang dihiris dan diproses dengan formula yang sangat sedap dan istimewa tanpa menghilangkan sedikit pun vitamin dan zat-zat yang terkandung didalamnya. Alhamdulillah setelah mencuba beberapa bulan dipasaran Malaysia, Singapore dan Brunai...pihak syarikat telah mendapat banyak sambutan dan maklum balas dari pelanggan yang sangat bagus dan lebih mengejutkan lagi boleh dikatakan 90% daripada pelanggan kami membuat pembelian semula dengan kuantiti yang lebih untuk menyimpan stock, pemberian untuk ibubapa, membantu kawan membeli setelah mereka melihat kesannya dan berbagai-bagai alasan lagi.

Kami mempunyai banyak testimoni dari pelanggan mengenai ASBABB HOT HALIA. Tiada apa yang lebih menjadikan produk ASBABB HOT HALIA ini bernilai melainkan atas kehendak ALLAH SWT. in Sha ALLAH, penawar ASBABB HOT HALIA ini sangat membantu dalam tugas harian kita dan memberikan kita kesihatan yang baik serta dapat mengawal segala penyakit.


JANGAN PANDANG SEBELAH MATA MENGENAI KEBAIKAN HALIA TERHADAP MANUSIA. PRODUK ASBABB HOT HALIA ADALAH YANG TERBAIK UNTUK ANDA DAN SATU-SATUNYA PRODUK HALAL YANG LAIN DARI BIASA.

HUBUNGI KAMI SEGERA 0124102368 / 0125637653 / 0127269697

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!