IN SHA ALLAH…, BERITA BAIK UNTUIK ELAKKAN DIJANGKITI PENYAKIT KAKI, TANGAN DAN MULUT (HFMD)

NEIBAC5 THE MAGIC SPRAY

BERITA BAIK UTK SEMUA!
Masalah jangkitan kuman bakteria kat luar. Ini lah pentingnya produk Kak Ross yg sangat berguna kpd anda semua. Ibu-ibu semua boleh beli kosmetic dan baju yg mahal kan, bapak-bapak pulak boleh beli kereta dan motor besar yg mewah kan. Dlm kita sibuk-sibuk menjaga penampilan dan mengamalkan cara hidup mewah, kadang-kadang kita akan terlepas pandang benda yang ama penting dan perlu diutamakan jugak, iaitu menjaga kesihatan keluarga dengan begitu peka. Hati-hati dengan masalah penyakit merbahaya yg sedang mengamuk sekarang iaitu Penyakit kaki, tangan dan mulut (#HFMD). Jangkitan boleh berlaku dimana-mana dan kepada sesiapa sahaja dgn izin Allah Swt. Dari menyerah sahaja, lebih baik berusaha mengelakkannya dengan mencari penawar dan berdoa.

Apa kata kalau kita berusaha utk menjauhkannya dgn menggunakan #NEIBAC5. Ia dapat menghentikan pembiakan beratus jenis kuman bakteria yg mengerikan secara direct contact. Selamat,senang sahaja cara menggunakannya dan mudah dibawa kemana sahaja.

HELP TO PROTECT FROM HFMD

Mudah sahaja, SEMBUR DIMANA2 TEMPAT YG KITA RASA IANYA MEMBAHAYAKAN ATAU SEMBURKAN SAHAJA PADA TANGAN DAN MANA2 ANGGOTA TUBUH YG TERDEDAH DGN KUMAN BAKTERIA ini.

NEIBAC5 tidak mempunyai bahan kimia. Ianya 100% ekstrak drpd buah2 citrus yg telah dikaji oleh Universiti Antarabangsa dimana ianya dapat menghentikan pembiakan bakteria, fungus etc selepas terkena dgn bahan aktif yg terkandung didlm NEIBAC5. 

Jom tengok OFFER KAMI UNTUK MUSIM NI SAHAJA 20% OFF. Tapi ada syarat-syaratnya. 
LIKE DAN SHARE POSTING BERKENAAN HFMD DI FACEBOOK PENGASAS PRODUK NI;
https://www.facebook.com/Rosssafinahor

HARGA: RM135 – 20% = RM108
KUANTITI: 60ml. Boleh dapat 450-500 kali semburan. 
Produk sejak 2003. HALAL JAKIM dan ada sijil
KKM.

www.wasap.my/60124102368
http://rosssafinahor.com/shop

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!