MASALAH WANITA ZAMAN KINI. WANITA YANG TIDAK MENCAPAI TAHAP KEPUASAN ORGASM MEMERLUKAN PRODUK BEAUTISLEEP

Beautisleep help women

DIANTARA KELUHAN / SEBAB WANITA TIDAK KLIMAX DAN BENCI MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS BERSAMA SUAMI (SEX).

Hampir 80% – 85% wanita tidak klimax apabila melakukan hubungan intim dengan suaminya.

Apakah masalah sebenarnya yang mengganggu fikiran kaum wanita sehingga hilangnya nikmat apabila bersetubuh dengan suami tersayang?

Fikiran wanita ini adalah sangat aktif dan sangat sensitif. Ini adalah beberapa kenyataan yang dibuat oleh beberapa kaum wanita yang menelefon saya mengenai masalah ini:

 1. Sudah beberapa tahun saya tidak dapat mencapai klimax dan hanya berpura-pura dihadapan suami yang saya telah klimax (Female Orgasmic Disorder –  FOD).
  Saya sangat letih dan tidak ada mood apabila bersama dengan suami (SEX AROUSAL DISORDER).
 2. Saya susah nak klimax apabila bersama dgn suami kerana perasaan malu saya dan apabila bersetubuh, perasaan tidak selesa mengganggu fikiran saya (Low Self-Esteem).
 3. Terlalu banyak kerja yang saya mesti dilakukan sehingga terbawa-bawa keatas katil sehingga mengganggu fikiran saya ketika itu (Stress).
 4. Hati saya pernah dilukai kerana suami bermain kayu tiga bersama wanita lain dan semenjak itu saya tidak mempunyai kemahuan seks dan tidak merasai klimax apabila bersamanya (Broken Heart).
 5. Saya bencikan seks… (Fobia…)
 6. Suami tidak pandai untuk membuat saya klimax (Communication Break-down).
 7. Suami mementingkan dirinya sahaja (Selfish).
 8. Suami terlalu ganas dan ia amat menyakitkan sehingga hilang rasa nikmat apabila bersamanya. Telah berbincang berkali-kali ttg masalah ini (Selfish).
 9. Saya tidak tahu mengapa saya tidak boleh klimax dan puas saya mencubanya tapi nikmat itu tidak sampai kekemuncaknya (Female Orgasmic Disorder – FOD)..
 10. Saya tidak dapat tenangkan parasaan saya apabila melakukan persetubuhan bersama suami tersayang. Fikiran kacau bilau (Stress).
 11. Saya lebih senang dan enjoy melakukan seks dengan kaum sejenis. Astarqfirullah hula’zim…balik ke pangkal jalan (Mental Disorders)
 12. Hati saya bukan untuk suami dan saya tidak menikmati nikmat dan kepuasan apabila bersamanya (Depression).
 13. Saya selalu melenting dan marahkan suami sehingga mood kepadanya hilang (Nervous Breakdown or ‘Bad Nerves’).
 14. Suami bersikap dingin dengan saya sehingga mengganggu fikiran saya (Emotional Abuse).
 15. Saya mempunyai penyakit dan saya hanya melayan suami untuk kepuasannya sahaja (Sickness).
 16. Suami selalu memukul saya dan bertindak ganas apabila bersetubuh dengan saya (Abuse and Bully).

Beautisleep Is Wonderful Product

Jika sayangkan kehidupan dalam alam perkahwinan, kita perlu hakiskan fikiran negatif terhadap pasangan kita dan banyak berbincang mengenai hubungan diranjang bukan bercakap dengan diri sendiri kerana ia akan lebih memudaratkan lagi hubungan bersama pasangan anda. Untuk menguatkan sel-sel otak bertutur sesama mereka dengan lebih positif, anda perlukan supplements ini iaitu BEAUTISLEEP. Ia akan membantu dalam masalah hubungan kelamin yg tidak sampai ke puncak, merelaxkan sel-sel tertentu ketika bersetubuh, menaikkan rangsangan dan deria rasa anda akan lebih sensitif apabila disentuh. Bukan itu sahaja kebaikan PRODUK BEAUTISLEEP ini malah ia juga membantu membaharui sistem tubuh, melambatkan proses penuaan, memperlahankan kecutan organ-organ tubuh termasuklah organ-organ seks kita dan lain-lain lagi.

 • Jangan berdiam diri sahaja, bertindaklah segera dengan menghubungi kami:
  Wasap atau Call 0124102368
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!