RAHSIA MEMANTAPKAN LAGI KEKUATAN, KEHEBATAN DAN KEGHAIRAHAN SEKSUAL UNTUK KEPUASAN YANG TIDAK TERUCAP BAGI PASANGAN SUAMI ISTERI


Hubungan Seksual yang positif dapat menyalakan kehebatan indra(sense) kita, memberikan

satu kepuasan dengan penuh nikmat dan membangkitkan
dimensi baru perasaan untuk pasangan kita. Melakukankan hubungan seksual tidak memerlukan kemahiran luar biasa, juga bukan terhad pada pasangan muda sahaja dalam mengecapi keghairahan seks. Pasangan yang telah mendirikan rumahtangga tidak kira dari segala usia, dapat merasai kebahagiaan seksual mereka bersama-sama selagi mereka masih hidup.

Jadi apakah rahsia untuk mengekalkan keghairahan, kepuasan dan kenikmatan hubungan seksual diantara kita dan pasangan tercinta?Salah satu kunci yang paling penting dan sering diabaikan untuk membangkitkan kepuasan
nafsu dan keghairahan dalam kehidupan seks adalah dengan cara BERSENAM(EXERCISE). Melakukan senaman dengan lebih kerap dapat membakar atau memanaskan nafsu seksual sehingga membolehkan kita mendapat kepuasan seks yang lebih mantap dan nikmat.

Sex Yang Bagus Merupakan Sesuatu Yang Baik
Meskipun definasi berbeza-beza, “seks yang baik” boleh dianggap sebagai satu activiti keintiman yang mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan hidup. Seks yang baik juga memberikan manfaat zahir dan batin yang bermakna. Dinikmati dalam konteks hubungan bahagia, “Seks meningkatkan sejenis kimia dalam tubuh dimana ia dapat melindungi diri kita daripada penyakit,” kata Paul Pearsall, Ph.D., penulis buku “Superimmunity.”

Kajian juga menunjukkan bahawa seks yang baik dan masturbasi membantu kita mengurangkan masalah radang sendi dan sakit otot, menghindarkan Depresi(Depression), meningkatkan kesihatan jantung dan memanjangkan masa /umur hidupnya.
Seringkali atau kebiasaannya kita tidak mempunyai masa atau tenaga untuk seks. Menurut Masters dan Johnson Institute, sekurang-kurangnya satu pertiga dari pasangan Amerika yang mengalami kekurangan keinginan nafsu seksual. Selepas beberapa jam stress di tempat kerja, mereka dengan mudah mengabaikan kebahagiaan dan kemesraan bersama pasangan mereka.

Ada beberapa cara untuk memastikan bahawa hubungan seksual tetap menjadi panas, ghairah dan kebiasaan dalam kehidupan kita walau berapa pun usia kita atau sesibuk mana pun gaya hidup kita.

 1. Bina Tenaga Untuk Seks – Sentiasa Bersenam

  Cara paling pasti untuk membangkitkan nafsu seksual dan meningkatkan aktiviti seksual adalah melalui latihan fizikal. Supplement yang bagus(Beautisleep, Protecur100), latihan senaman yang tepat(Dothemikross Online Gym), buangkan stress, kurangkan makanan berlemak dan segarkan tubuh badan. Kita akan memperolehi semangat baru, keyakinan yang lebih tinggi dan disinari dengan kesihatan yang baik. Senaman yang teratur juga meningkatkan aliran darah ke alat kelamin, ini akan membangkitkan lagi keinginan lelaki dan wanita untuk seks.

 2. Senaman Kupu-kupu – The Butterfly Stretching
  Senaman Kupu-kupu
  ini adalah sangat baik dan amat ringkas serta senang dilakukan. Ia juga dapat merelaxkan urat-urat dan otot-otot yang regang dan menguatkannya semula. Sangat baik untuk wanita dan lelaki sebelum melakukan hubungan seksual dengan pasangannya.
 3. Senaman Otot Pelvic – Pelvic Lifts
  Senaman ini akan menambahkan kekuatan cengkaman alat sulit dan bahagian pinggul wanita. Dengan adanya kekuatan dibahagian pelvic atau pinggul ini, wanita dapat memberi kepuasan dengan nikmat yang amat tinggi kepada suami tersayang dan dirinya sendiri akan merasa puas apabila melayan suami tanpa rungutan atau keluhan. Ia juga akan membantu mencegah masalah Urinary Incontinence, Prolapse Uterus dan bermacam-macam lagi.


 4. Tidur Yang Baik Dan Nyenyak – Good Sleep
  Tidur yang secukupnya adalah sangat penting dan tiada siapa yang boleh hidup tanpa tidur. Tidur yang tidak cukup dan nyenyak akan mendatangkan berbagai-bagai masalah dan salah satunya ialah mengancam kehidupan seksual kita. Ia juga akan menyebabkan kita sukar mendapat orgasm dan bagi kaum lelaki ia akan mengganggu ereksi zakar.

  Sesiapa yang mengalami penyakit sukar untuk tidur yang dipanggil Imsonia, boleh mendapat rawatan segera secara semulajadi tanpa mengambil ubat tidur yang akan memudaratkan lagi keadaan. Produk utama saya iaitu
  BEAUTISLEEP dapat merawat masalah Imsonia dalam beberapa hari sahaja tanpa sebarang bahaya. Jangan biarkan masalah ini menggugat perhubungan anda dengan pasangan tercinta.

Photos: Google Images

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!