Photography Showcase

Images are clickable

TIPS MENJAGA KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN – 1

CANTIK DALAMAN…CANTIKLAH LUARAN.


 • BEAUTISLEEP DAN NEIBAC 5 ADALAH SATU KOMBINASI YANG AMAT BAIK UNTUK PENJAGAAN DAN KECANTIKAN DALAMAN KITA. DARI ITU JANGAN LUPA MAKAN 1 atau 2 CAPS BEAUTISLEEP SEBELUM TIDUR DENGAN SEGELAS AIR YANG DISEMBURKAN DENGAN NEIBAC 5.

 • AMALKAN BERBUAT BEGINI(SIDE BRIDGE) SEKURANG-KURANGNYA 3 KALI SEHARI SELAMA MANA YANG ANDA MAMPU. BUAT SAMBIL BERNAFAS.

 • YANG INI PULA DIPANGGIL PLANK BRIDGE UNTUK MENGEMPIS DAN MENGETATKAN BAHAGIAN PERUT. 3 KALI SEHARI SELAMA MANA YANG MAMPU.

 • “MAN PUSH UP” ADALAH BAIK UNTUK BAHAGIAN DADA, BAHU DAN TANGAN. AMALKAN 100 KALI SEHARI. TERKEJUT!!? BAHAGIKANNYA MENJADI 10 SET.

 • YANG INI PULA “LADY PUSH UP” AGAK SENANG SIKIT BAGI KAUM WANITA. AMALKANNYA SETIAP HARI SEPERTI YANG TERTERA DIATAS.
Tell a Friend and Get a Gift!
On 28 February 2009, posted in: CANTIK, gemuk, KURUS, langsing, menawan, neibac 5, PENANG, SEKSI, SEX by | Comments Off

Comments are closed.

FIND OUT HERE

Categories

SLIMMIMG PROGRAM

AGENT WANTED

Testimony From Customers

Saya sangat suka dengan produk Beautisleep dan Neibac5 kerana ia memang betul2 berkesan utk diri saya. Dulunya saya selalu letih, kulit muka kusam, semakin berumur pulak..kulit menjadi kering dan gelap. Pas tu, setelah menggunakan produk-produk ini, begitu ketara perubahan diri saya zahir dan batin. Memang suami dan kawan-kawan saya terkejut akan perubahannya positifnya... Suami saya pun berasa sangat happy dan turut mengambil sebiji beautisleep setiap malam. Tentang hubungan intim saya dan suami, memang sangat memberangsangkan dan sentuhan menjadi lebih sensitif apabila disentuh. Berat saya menurun sebanyak 7 kilo dalam masa 3 bulan. Alhamdulillah saya telah mendapat berat ideal dan terima kasih banyak2 kepada Miss Ross yg banyak sangat membantu dan sikapnya yg amat Professional membuat cust merasa lebih yakin untuk mendapat badan yg sihat dan anggun..!
Ely, BM,Penang

Hi Gorgeous..! Let's Chat With Me Here


Loading

WP Shoutbox
Name
Website
Message

Sharing Is Caring…

YOU WILL LIKE IT!

BUY ONLINE, CREDIT CARD ACCEPTED

Feedjit Widget

Who's Online

5 visitors online now
0 guests, 5 bots, 0 members

My Facebook

  Hazelnuts - 650 kcal in 100g
  650kcal
  Hazelnuts - 650 kcal in 100g
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.

Effects Plugin made by Ares Download