MERAWAT PENYAKIT KELAMIN SEPERTI HERPES, GONORHEA, HIV DAN SEUMPAMANYA

MERAWAT PENYAKIT HERPES:
Protecur100:

PRODUK TERBAIK UNTUK MERAWAT PENYAKIT KELAMIN

PRODUK TERBAIK UNTUK MERAWAT PENYAKIT KELAMIN

Kalau waktu jangkitan aktif: 4 atau 5 drops dalam satu gelas air. Setiap kali minum air, masukkan protecur100 tak kira dalam air apa sekali pun. No limit…
Amalkan selama 5-6 bulan atau lebih.

Kalau waktu normal utk penjagaan kesihatan, ambil 2 drops dalam segelas air. 2 atau 3 kali sehari. Kalau nak minum lebih pun xpe…xde limit, no harm utk diri kita. Amalkan lah sebagai health supplement utk diri kita.

Neibac5:
Neibac5 waktu jangkitan aktif, 2 semburan x 2 atau 3 kali sehari.

Waktu normal sembur pada tempat yg perlu sahaja x sehari sekali dah memadai…kalau waktu nak bersama dgn suami/isteri, gunalah Neibac5…ia akan lebih bersih dari sebarang kulat atau bakteria yg tidak boleh dilihat dgn mata kasar. Ia juga boleh disemburkan kedlm mulut dan boleh ditelan. Tanpa was-was….

InsyaAllah…dengan izin Allah SWT, terkawallah nanti kesihatan kIta. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh sms atau call saya.

Weblog :-
http://rosssafinahor.com/
Mobile: 012 4102368

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!