HATI-HATI MEMILIH PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN DIPASARAN KINI. PENGALAMAN AKU MENGAMALKAN PRODUK BEAUTISLEEP, NEIBAC5 DAN PROTECUR100 NI SEKADAR UTK KONGSIAN BERSAMA. SUKA BACA, KALAU TAK SUKA.., TAK PERLU BACA.

BEAUTISLEEP - THE BEST KEPT SECRET FOR FAT LOSS

BEAUTISLEEP – THE BEST KEPT SECRET FOR FAT LOSS

OFFER HEBAT PRODUK BEAUTISLEEP UNTUK CLEAR STOCK PADA HUJUNG TAHUN 2014.
CEPAT HUBUNGI KAMI 012 410 2368

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Assalamualaikum …
ALHAMDULILLAH.., segala pujian hanya utk ALLAH PEMILIK SEKELIAN ALAM. 

Aku mengamalkan produk Beautisleep, Neibac5 dan Protecur100 ini sejak usia ku 29 tahun sehinggalah sekarang. Dah 40 tahun usia ku tahun ini. Cepat betul masa berlalu kan. Dengan izin Allah yg Maha Berkuasa dan asbab produk2 ini, aku masih dikatakan kelihatan seperti adik beradik apabila aku berjalan bersama anak2 teruna aku, masih dapat mengekalkan berat ideal walaupun aku dari keturunan yg agak besar (saiz anak mami atau benggali hey. Bukan semuanya besar tapi majoriti memang huge lah ). Masih bertenaga utk buat workout yg agak lasak dan pantas dlm jangka masa yg panjang dan ada lagi lah. Xyah nak cerita semua. Takut over talk, niat lari pulak. Ya Allah, lindungilah aku drpd perasaan sombong dan riak kerana ia adalah syirik kecil yg akan membinasakan manusia dan segala amalannya.

Aku bukan nk bangga diri atau memuji diri. Aku bukannya yg jenis suka cakap pakai serombong kapal. Lagi pun kita ni hanya hamba dan tidak mempunyai apa2, segalanya milik Allah yg Maha Esa. So, xperlulah nak bermegah2. Allah blh ambil bila2 masa jika Dia inginkan.

BEST BEAUTISLEEP
Secara tiba-tiba terlintas dlm hati kecil aku ni nak berkongsi dgn sahabat semua. Kerana kebanyakan pelanggan aku mencari2 produk yg bagus dan tidak ada kesan sampingan bahaya utk diamalkan. Tetapi banyak diantara mereka confuse dlm memilih produk. Terlalu banyak sangat produk kesihatan dipasaran sekarang. Setiap kali mereka call aku, aku kena cerita again and again pengalaman aku bersama produk2 aku ni. Bukannya aku penat bercerita dgn pelangganku tetapi memudahkan sedikit urusan dalam bercerita mengenai pengalamanku dgn menulis begini.

Bagi mereka yg ingin menjaga kesihatan dan kecantikan, boleh cuba mengamalkan produk2. Kerana aku dan suamiku sendiri yg mengamalkannya. Kalau xnak beli pun xdak masalah. Tak semestinya baca kena beli. Kalau xmampu amalkan semua, ambil salah satu kerana ia lebih baik dr tidak mengambil langsung. At least ada juga penjagaan utk dalaman tubuh kita kan. Berbelanjalah dgn niat kerana Allah dalam segala perbelanjaan harian kita. Besar ganjarannya.

Jagalah diri utk kepentingan agama dan keluarga. Jika kita sihat, lebih mudah utk kita mengharungi perjalanan hidup ini. Kita harus bertanggungjawab menjaga tubuh badan yg Allah berikan ini tetapi setelah menjaganya dgn baik, kita masih menghadapi masalah kesihatan.., itu adalah kerana ” WE ARE THE CHOSEN ONE”. Redhoi lah…

3 PRODUK TERBAIK IAITU BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN NEIBAC5

Maafkanlah aku jika ada sesuatu kesilapan dlm penulisan ini.
Semoga kita semua diberkati dan dirahmati Allah Swt. Ameen…


“TUBUH KITA ADALAH TANGGUNGJAWAB DAN AMANAH BUAT KITA”

DIJUAL DIKEDAI ONLINE SAYA: http://rosssafinahor.com/shop

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!