PENGAKUAN SEORANG SUAMI YANG TERPAKSA MENGUBURKAN KEINGINANNYA BERSAMA ISTERI KERANA TIDAK SANGGUP MELIHAT…

MASALAH KEPUTIHAN ISTERIKU TIADA LAGISalam,
Saya baru mendirikan rumahtangga hampir setahun. Dalam masa tu, saya dan wife tidak penah merasai nikmat “make love” kerana wife saya ada masalah keputihan yg amat kronik. Dalam masa 2 bulan berkahwin, wife hamil sebulan, di usia kandungan 3 bulan wife saya keguguran. Kami sedih dan hampa, lagi2 wife yg teringinkan sangat2 cahaya mata. Doctor tak dapat cari punca atau sebab keguguran itu mungkin belum ada rezeki kami lagi.  Wife saya dapat rasa keguguran mungkin sebab keputihan kronik yg di alaminya. Keputihan yg kronik di alaminya juga menyebabkan kami tak boleh nak bersama macam pasangan lain kerana setiap kali kami bersama, kemaluan isteri saya akan mengalami kesakitan, pedih dan luka.  Disebabkan saya tidak sanggup dan kesiankanmelihat keadaan wife saya menahan kesakitan, saya pun tidak sampai hati nak minta untuk bersama atau make love. TUHAN saja yg tahu macam mana saya menahan nafsu syahwat atau keinginan bersama isteri tersayang.

Apa saja produk2 untuk masalah wife saya akan saya belikan tanpa merungut kerana hmpir mencecah ribuan ringgit saya berhabis untuk belikan penawar untuk wife saya. Yang penting niat saya untuk kesihatan isteri dan inginkan dia normal macam sebelum ni. Tapi kesan produk2 yg saya telah cuba itu sumuanya menghampakan. Hampir setahun wife saya kemurungan, dingin dan cepat marah kadang2 tanpa sebab, emosi wife saya sering terganggu.

3 PRODUK TERBAIK IAITU BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN NEIBAC5Pada 1 malam sebelum kami tidur, wife beritahu dia nak cuba 1 produk. Mungkin produk terakhr yg ingin dia cuba. Dia tunjukkan weblog Puan Ross dan kami melihat banyak testimoni mengenai masalah keputihan wanita. Saya tertarik dgn testimoni yg ada masalah lagi teruk dari wife saya telah dapat diatasi. So saya berfikir apa kata wife saya pula mencubanya.  Selepas pembyaran di buat, dalam 1 hari produk pun sampai di rumah.  3 hari wife saya mencuba letak 4 titik protecur100 utk segelas air serta selawat dan mnum 1 hari 4 gelas dan neibac5 sembur pada kemaluan 3x sehari dan beautisleep 1bji sehari. Alhadulillah dgn izin Allah keputhan kronik wife  semakin smbuh. Pelik tapi kami sangat bahagia dengan kesan yang menakjubkan itu. 

Dengan izin ALLAH, wife saya tak rasa sakit, tak rasa pedih dan tidak ada luka pada kemaluannya bila kami bersama atau make love. Keinginan seks wife semakin bertambah, kami dapat rasa kenikmatan sebenar kehidupan suami isteri atau kehebatan malam pertama yg hampir setahun hilang. Sekarang ni saya juga mengamalkan Protecur100 untuk kesihatan walaupun saya tidak sakit apa2. Neibac5 juga kami gunakan waktu sebelum dan selepas make love untuk kebersihan dibahagian intim.  Saya BERSYUKUR PADA ALLAH kerana memberi PENAWAR sinar kebahagiaan kami suami isteri dan menyembuhkan masalah wife saya. Kepada yg ada masalah serupa macam kami atau sebagainya anda harus mencuba produk keluaran Syarikat Nuorico yg amat berkesan dan anda pasti tersenyum puas hati.

Kepada Puan Ross dan suami, kami mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kerana mempamerkan blog dan produk yang membantu masalah dan dapat membahagiakan kami suami isteri.

Suami Lynda
Johor

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!