TESTIMONI – BERSYUKUR PADA ALLAH KERANA TELAH SEMBUHKAN PENYAKIT MASALAH KEPUTIHAN KRONIK INI

PRODUK AJAIBHari kelima selepas menggunakan produk Protecur100 dan Neibac5
Salam kak Ross ni testimoni dari Lynda…
Saya mengalami msalah keputihan yang teruk sampaikan kemaluan saya sangat berbau, gatal-gatal dan mendapat radang yang teruk. Kulit kemaluan saya amat sensitif, garu sikit je terus luka dan pedih. Disebabkan masalah ni juga saya selalu menolak untuk bersama suami. Saya betul2 sedih, stress dan cepat je nak marah disebabkan terlalu memikirkan masalah keputihan ni.

Lynda dijangiti masalah keputihan ini dah hampir 11bulan. Warna keputihan saya sebelum mengambil Protecur100 dan Neibac5 ni hijau dan amat berbau. Saya dah jumpa doktor dan makan ubat yg diberi dan telah mencuba bermacam-macam produk di pasaran tapi semuanya menghampakan malah semakin teruk lagi masalah keputihan saya.

Satu hari saya cuba mencari kat internet dan terjumpa weblog ROSS SAFINA HOR. Saya tengok produk2 ni dan baca semua testimoni macam menarik je. Rasa tergerak hati ambil no fone dan call kak Ross untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk dan saya rasa terus nak beli.

Selepas 3 hari saya menggunakan Protecur100, Neibac5 dan freegift Beautisleep, saya betul-betul terkejut masalah keputihan yg sangat teruk saya alami selama ni semakin pulih dalam 80%, gatal-gatal dan bau busuk / hanyir terus hilang, radang pada kulit kemaluan pun semakin sembuh dan luka-luka dah xde malah kemaluan saya terasa bersih, segar dan lembut je. Sampaikan suami saya cakap produk-produk ni magik, memang ajaib dan luar biasa kesannya. Allah Maha Penyembuh dan penawar semulajadi ciptaanNya amat menakjubkan!

Saya amat BESYUKUR PADA ALLAH KERANA DENGAN IZINYA SAYA DAH TEMUI PENAWAR SEGALA KESAKITAN YG SAYA TANGGUNG SELAMA NI. Terima kasih pada kak Ross kerana memberi tips-tips, nasihat dan kata2 semangat pada sya.BEAUTISLEEP MEMBANTU MASALAH KEPUTIHAN KU Terima kasih juga pada syarikat NUORICO kerana mengeluarkan produk2 yg sangat hebat dan berkualiti ini.

Saya dan suami dah try make love 3 malam yg lalu. Dah takde rasa sakit! Ketika waktu saya menjalinkan hubungan kelamin bersama suami, terasa amat selasa, nikmat dan tidak luka macam dulu. Memang terbaik lah apa yang kami lalui semalam. My hubby pun cakap rasa lain dan nikmatnya amat membahagiakan. Hahaa..sampai dia asyik teringat-ingat selepas itu. Hari ini rasa semakin sihat dan yg penting rasa senang nak bangun pagi. Badan pun dah takde rasa sakit2. Kulit seluruh badan semakin licin dan lembut je, penangan guna produk akak yang ajaib ni…

Sebelum saya melakukan hubungan intim bersama suami, saya semburkan dulu Neibac5 pada vagina dan penis. Saya ni bru berkahwin dlm 10 bulan, sejak awal berkahwin iaitu pada malam pertama, kami tidak dapat merasakan nikmat sebenar hubunagan seksual macam sekarang ni, sbb saya terkena jangkitan masalah keputìhan kronik ni sebulan sebelum nak kahwin. Lepas 2 bulan berkahwin, saya didapati mengandung. Tak sampai mengandung 3 bulan saya terus mengalami keguguran. Memang stress teramat sangat, sampailah saya try produk Kak Ross ni barulah betul2 keajaiban terjadi dlm kehidupan kami setelah berumahtangga. Baru 3 malam lalu, kami suami isteri menikmati nikmat making love bersama. Saya menikmatinya tanpa rasa sebarang sakit pun malah nikmatnya amat mendalam dan melalui kepuasan yg tidak terucap. Keinginan untuk bersama suami semakin melonjak-lonjak naik tanpa kira siang atau malam. Saya dan suami dengan penuh rasa BERSYUKUR PADA ALLAH KERANA TELAH SEMBUHKAN PENYAKIT MASALAH KEPUTIHAN KRONIK INI. Tiba-tiba fikiran saya rasa lapang sangat2 skrg ni.

Sesiapa yang mempunyai Masalah Keputihan, saya sarankan mengambil produk-produk keluaran syarikat Ross Safina Hor.
Lynda, Johor

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!