METABURN+ ADALAH PRODUK MINUMAN KOPI HIJAU (GREEN COFFEE) YG SANGAT BAGUS UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN

Masalah perut buncitKOPI HIJAU ADALAH PENYELESAIAN UNTUK MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN DAN OBESITY.
Berat badan tak juga turun sedangkan sudah berbulan lamanya anda menjalani program diet secara maksimum. JIka anda salah seorang yg mengalami hal tersebut, cuba ambil sejenis biji kopi hijau.

Kajian mengenai Kopi Hijau di sebuah penyelidikan dari Universiti of Scranton, Pennsylvania, Amerika, khasiat drpd Biji kopi hijau dikatakan sangat efektif untuk proses penurunan berat badan dlm jangka masa singkat. Kajian tersebut melibatkan seramai 16 orang sukarelawan yg berusia di antara 23 hingga 36 tahun dengan mempunyai berat badan agak tinggi (obesity). Kesemua mereka ini dibahagi kepada dua kumpulan dan diminta mengambil produk selama 22 minggu. Kumpulan pertama diberi ekstrak kopi hijau, manakalan kumpulan kedua pula diberi produk placebo(tidak mengandung kopi Hijau). Hasilnya, kumpulan yang mendapat ekstrak kopi hijau mengalami penurunan berat badan lebih cepat, antara 7kg dalam tempoh tersebut.

Ketua dr kajian ini, Joe Vinson mendapati bahawa sekumpulan orang yang mengalami berat badan yg berlebihan atau1970640_858075987551121_1592531967_n obesity mengalami penurunan berat badan sekitar 10% penurunan lemak pada tubuh setelah mengamalkan pengambilan beberapa milligram serbuk kopi hijau dalam beberapa hari.

Berdasarkan kajian tersebut, ambil ekstrak kopi hijau sekali sehari, diiringi makan makanan rendah lemak, diet sihat dan olahraga teratur menjadi cara murah, mudah dan selamat serta efektif dlm proses menurunkan berat badan, demikian fakta menurut Joe Vinson.

Dapatkan metaBURN+ iaitu minuman kopi hijau yg amat bermutu tinggi dan efektif untuk menurunkan berat badan (obesity) dan juga dikenali sebagai antiaging produk.

Sila hubungi 012 4102368

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!

One thought on “METABURN+ ADALAH PRODUK MINUMAN KOPI HIJAU (GREEN COFFEE) YG SANGAT BAGUS UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN

  1. Nor says:

    Salam boleh terangkan cara pengambilan kopi hijau, masa yg sepatutnya diminum dan makanan yang memghalang kesan maksimum ke atas individu yang mengambil kopi hijau untuk tujuan menurunkn berat badan..

Comments are closed.