ALHAMDULILLAH SYUKUR…MASALAH KEPUTIHANKU YANG BERBAU HANYIR TIADA LAGI SELEPAS MENGAMALKAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5

PRODUK AJAIBTestimoni ni sememangnya utk membantu semua kaum sejenisku yang mengalami masalah seperti aku hadapi ni. Masalah aku bermula apabila aku mengandung anak sulong sehingga beberapa bulan lepas. Aku ingatkan ketika itu aku mengalami perubahan hormon dan aku pun tidak begitu kisah sehingga apabila aku melahirkan anak, banyak keputihan pada tubuh bayi aku. Kulit bayiku tidak begitu halus dan kelihatan agak kekeringan ketika itu. Jenuh juga aku menggunakan minyak zaitun untuk membasahkan kulit bayiku. Dan setelah 3 bulan melahirkan keputihan datang semula sehingga aku terasa sakit untuk berdiri apatah lagi berjalan.

Aku diusong ke klinik oleh suami dan doktor memberikan aku satu suntikan dan beberapa ubat. Aku diberi sejenis ubat untuk dimasukkan kedalam kemaluanku untuk menghilangkan kulat yang aktif didalam sana.

Setiap bulan aku akan diserang oleh kulat ini.., kadang-kadang rimas betul aku dibuatnya.   Hampir 4 tahun aku hidup dalam ketakutan dan agak malu juga aku pada suami.  Kekadang bau yang keluar terlalu hanyir dan berwarna kekuningan.  Aku buntu…!  Selepas aku mendengar berita mengenai produk Protecur100 dan Neibac5 dari teman ofis, aku pun buat carian dalam google produk-produk dan baca semua article mengenainya.

Selepas mencuba dalam masa sebulan, masalah keputihan aku kurang sedikit sahaja.  Aku tidak berapa puashati dengan keputusan ini.  Tetapi aku tidak putus asa lalu aku membaca semula article dalam weblog ini, rupa-rupanya aku tidak mengamalkan produk-produk ini dgn cara yang betul.  Aku pun mengikut cara pemgambilannya dgn betul selama 2 minggu tanpa henti. Dari situlah aku dapat merasakan ia benar-benar berkesan dan aku mula mendapatkan semula keyakinan diri untuk bersama dgn suami.  Tiada lagi bau yg amat hanyir itu dan kini setelah beberapa bulan aku tidak diserang kulat pemusnah itu lagi.  Kekadang aku akan mengambil Protecur100 sebagai supplement dan setiap kali aku besama suami, akan aku semburkan Neibac5 pada kemaluanku. Ternyata ia menyegarkan, melembutkan dan membersihkan sekitar permukaan kemaluanku sehingga aku begitu selesa apabila disentuh suami tanpa sebarang keraguan….

ANDA PERLU MENCUBA PROTECUR100 DAN NEIBAC5 UNTUK KEBAHAGIAAN BERSAMA SUAMI…

aNNa
Perak  

Buy Now at  http://fingersshoppers.com

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!