MENDERITA DAN MURUNG DENGAN PENYAKIT KELAMIN, HERPES, GONORRHEA DAN SEBAGAINYA? CARA TERBAIK DAN SEMULAJADI MERAWAT JANGKITAN PENYAKIT KELAMIN INI DENGAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5

MERAWAT PENYAKIT HERPES DAN SEMUA JENIS PENYAKIT KELAMIN
PRODUK AJAIBProtecur100:
Kalau waktu jangkitan aktif:
Titiskan Protecur100 sebanyak 4 atau 5 drops dalam satu gelas air. Amalkan setiap kali anda minum air.  Masukkan Protecur100 tak kira dalam air apa sekali pun. Pengambilan tidak dihadkan.
Amalkan selama 5-6 bulan atau lebih.

Kalau waktu normal:
Utk mencegah dan penjagaan kesihatan, titiskan 2 drops Protecur100 dalam segelas air dan amalkan 2 atau 3 kali sehari. Kalau nak minum lebih pun xpe…xde limit, no harm utk diri kita. Amalkan lah sebagai health supplement utk diri kita.

Neibac5:
Neibac5 waktu jangkitan aktif:
Semburan sebanyak 2 semburan sebanyak 2 atau 3 kali sehari.

Waktu normal:
Sembur pada tempat yg dijangkiti seperti bibir atau dalam mulut(tidak beracun dan boleh ditelan), kemaluan, tepi mata(mata perlu ditutup) dan sebagainya sebanyak sehari sekali( dah memadai). Kalau waktu nak bersama dgn suami/isteri, gunalah Neibac5 kerana tempat sulit anda akan lebih bersih dari sebarang kulat atau bakteria yg tidak boleh dilihat dgn mata kasar. Gunalah tanpa was-was….

PROn5 banner2InsyaAllah…dengan izin Allah SWT, terkawallah nanti kesihatan kIta. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh sms atau call saya.

Dapatkan segera dikedai Online Rosssafinahor!
Semoga Allah SWT melindungi dan merahmati hidup anda sekeluarga.

Kedai Online:
http://rosssafinahor.com/shop

Mobile: 012 4102368
Jazakallah!

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!