EKSTRAK BIJI KOPI HIJAU( GREEN COFFEE BEAN ) BERMUTU TINGGI MEMPUNYAI MANFAAT ANTI- DIABETES. SANGAT BAIK DAN BERKESAN UNTUK MEREKA YG MENGIDAP PENYAKIT KENCING MANIS

EKSTRAK BIJI KOPI HIJAU ( GCB ) yg tidak dipanggang mungkin mempunyai pelbagai faedah bagi setiap orang yg mempunyai risiko penyakit kencing manis jenis 2, menurut penyelidikan baru yang menunjukkan bahawa ekstrak dari biji ini boleh membantu menurunkan paras glukosa darah menjadi lebih rendah dan mengurangkan berat badan.

Joe Vinson dari Universiti Scranton di Pennsylvania, dan rakan-rakannya telah membuat kajian terhadap manusia. Mereka mendapati bahawa semua peserta yang mengamalkan ekstrak kopi hijau ini telah  kehilangan kira-kira 10% daripada berat badan mereka dalam tempoh 22 minggu.

Dalam membina proses peningkatan kajian ini, mereka mula menyiasat sama ada ekstrak biji kopi hijau yg bermutu tinggi ini, dimana ia mengandungi kepekatan asid klorogenik yg sangat tinggi , mempunyai kesan ke atas glukosa darah.

Peserta lelaki dan perempuan mempunyai berat badan normal dan tanpa penyakit kencing manis (diabetic) diberi antara 100 mg dan 400 mg ekstrak dalam bentuk kapsul dengan air setiap hari, dan kemudian menjalani ujian toleransi glukosa.

Pada akhir kajian ini, ujian menunjukkan bahawa ekstrak kopi hijau ( metaBURN + mengandungi GCB – 800 mg ) berjaya dalam menurunkan tahap gula darah pada setiap peserta.

Mereka yang mengambil 400 mg dos mengalami penurunan terbesar dalam glukosa darah, walaupun semua dos menghasilkan pengurangan ketara, Vinson menjelaskannya.

Dalam satu kenyataan, beliau berkata: ” Ekstrak kopi hijau semulajadi yang ringkas yang akan membantu mengawal gula darah dan berat badan, pada masa yang sama akan membuktikan keberkesanan di dalam rawatan diabetes jenis 2.

Hasil kajian dibentangkan pd minggu ini di Mesyuarat Kebangsaan Spring 2013 Persatuan Kimia Amerika dan Ekspo di New Orleans.

Dapatkan metaBURN + ( GCB ) segera. Ekstrak kopi hijau yang bermutu tinggi dari formular yg terbaik masa kini :
Hubungi kami 012 410 2368
http://fingersshoppers.com

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!