TESTIMONI : ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH SWT, TUBUH SAYA SIHAT DAN KEHIDUPAN SAYA CERIA SEMULA SETELAH MENGAMALKAN PRODUK BEAUTISLEEP, PROTECUR100 DAN NEIBAC5 UTK MASALAH KEPUTIHAN, MASALAH SAKIT BADAN DAN BANYAK LAGI.

DROPSHIPPER-DGN-ROSS-SAFINA-HOR (1)As’ salamu’alaikum terlebih dulu syukur kpd  ALLAH S.W.T kerana dgn izinya diberi peluang utk sya menulis testimoni ini demi utk tatapan kpd sesiapa yg punyai masalah sama seperti sya. Sya lebih mesra dgn panggilan Kak Gee seorg suri rumah, mempuyai 3 org cahaya mata dan berusia 40 an. Apa yg dipaparkan di sini adalah satu kenyataan, , bukan rekaan semata-mata. Terlalu menyedari,apa yg menimpa ini adalah satu ujian dr ALLAH TA’ALA.setelah membuat carian di Google satu blog betul-betul telah menambat hati sya utk terus membaca dan menghubungi terus dgn Pn Ross .

Masalah yg dihadapi sebelum mengamalkan produk NUORICO ialah sukar tidur yg teramat sangat, selalu terkena jangkitan kuman pd saluran kencing yg menyebabkan kencing sakit, bacaan kolesterol dan gout yg tinggi, haid yg berpanjangan, keputihan berserta kan kemaluan yg berbau dan berat badan yg berlebihan. Mungkin di sebabkan masalah ini semua badan jadi selalu lemah, letih dan moody .

Pernah terlintas di hati adakah semua ini perbuatan sihir orang, sedang Beautisleep,Neibac5 dan Protecur100 adalah produk terbaik untuk kesejahteraan hidupkan saya langsung tak punyai musuh. Selalu mengelak untuk bersama dengan suami kerana rasa rendah diri. Ross nasihat kan saya untuk cuba beautisleep, protecur100 dan neibac5 . saya hampir berputus asa kerana produk ini tak ada kesan langsung setelah mengamalkan beberapa bulan tapi atas kebijaksanaan Ross menasihati dan memberi pelbagai tip berserta dengan izin ALLAH TA’ALA saya terus kan juga. Ya betul kata Ross pada saya, imune badan seseorang memang tak sama, ada yg cepat dan ada yg lambat penerimaanya  dan saya adalah tergolong orang yg lambat.

Tak berapa bulan kemudian keadaan sikit-sikit semakin pulih dan sekarang dah hampir setahun lebih saya mengamalkanya dan ALHAMDULILLAH syukur sangat pada ALLAH kerana  saya sudah  bebas daripada masalah tu semua. Bacaan kolesterol dan gout dah turun, kencing dah tak sakit, nikmat tidur dah kembali dan yg paling menggembirakan ialah saya dah mencapai berat badan yg ideal.

Kehidupan dah kembali ceria,  badan terasa cergas dan bertenaga,dah tak takut untuk bersama dengan suami tersayang. Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan pada ross kerana segala nasihat dan tip-tip beliau saya jadi begini. Kata-kata semangat dan nasihat ross membuatkan saya kuat. Tahniah, semoga ALLAH merahmati dan menurunkan seberapa banyak hidayah untuk Pn Ross sekeluarga. AMINN YA ROBBAL A’LAMIN.

Kak Gee, Perak

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!