metaBURN+ (Green Coffee Bean Premix ) DAPAT MENURUN BERAT BADAN ANDA

metaBURN+Assalamualaikum 
Alhamdulillah.., dgn izin ALLAH SWT saya telah berjaya mengeluarkan produk untuk mengurangkan masalah berat badan yang meragut kecantikan dan keyakinan diri anda selama ini. Produk ini berupa minuman dan ianya sesuai untuk lelaki dan wanita. Cuma saya minta apabila bentuk badan anda semua telah cantik, seksi dan menawan…janganlah disalah guna atau melanggar segala perintah ALLAH SWT dgn mempamerkan tubuh anda ditempat yg tidak sepatutnya dan kepada orang yg tidak sepatutnya kita tonjolkan.

Terima Kasih saya ucapkan kepada semua pelanggan setia saya yang sabar menanti dengan produk terbaru ini. Banyak diantara anda yang membuat permintaan untuk menggabungkan produk ini dgn Beautisleep, permintaan anda satu idea yg amat genius. Terima kasih sekali lagi.

Saya, suami dan sekumpulan pelanggan tetap syarikat Nuorico Sdn Bhd telah mencuba produk ini, Alhamdulillah keberkesanannya amat mengejutkan kami semua. In Sha ALLAH, tanpa perlu diet yg keterlaluan dan senaman, anda akan mendapat berat yg ideal jika anda terus mengamalkan produk ini buat seketika.

Produk ini juga telah diuji dari beberapa institusi yang terkenal. Sepanjang study yang dijalankan, tiada rekod masalah atau kesan sampingan yang membahayakan manusia diperolehi. Ianya tidak sama sekali dengan kopi biasa yg kita minum.

Kenapa biarkan peluang yg dapat membantu untuk lebih memikat hati suami anda dilepaskan begitu sahaja? Saya tidak rasa anda akan lepaskan peluang ini kerana anda juga tidak sabar utk mencubanya.

Kepada mereka yang berminat dengan produk ini, iaitu metaBURN+(premix green coffee) boleh membuat tempahan segera. Harga hanya RM105 untuk 28 sachets(tidak termasuk kos penghantaran).

JIMAT lebih kurang RM30 jika anda buat tempahan sekarang kerana stock sample kami akan dikeluarkan lagi dalam masa terdekat ini. Hanya mereka yg membuat pesanan sekarang akan mendapat produk dgn harga RM105.

AGENT DIPERLUKAN
Hubungi 012 4102368

 

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!