TESTIMONI MASALAH KEPUTIHAN, KEMALUAN BERBAU, INSOMNIA, GOUT, PENDARAHAN KETERLALUAN KETIKA HAID DAN HAMPIR PUTUS ASA DENGAN KEADAAN SAYA, SYUKUR KEPADA ALLAH TELAH MENEMUKAN SAYA DENGAN PRODUK BEAUTISLEEP, NEIBAC5 DAN PROTECUR100 INI. ANDA PERLU MENCUBANYA!

Beautisleep,Neibac5 dan Protecur100 adalah produk terbaik untuk kesejahteraan hidupAssalamu’alaikum,

Terlebih dulu syukur kpd  ALLAH S.W.T kerana dgn izinya diberi peluang utk sya menulis testimoni ini demi utk tatapan kpd sesiapa yg punyai masalah sama seperti saya.

Saya lebih mesra dgn panggilan Kak Gee seorg suri rumah, mempuyai 3 org cahaya mata dan berusia 40-an. Apa yg dipaparkan di sini adalah satu kenyataan, bukan rekaan semata-mata. Terlalu menyedari apa yg menimpa ini adalah satu ujian dr ALLAH TA’ALA. Setelah membuat carian di Google satu blog betul-betul telah menambat hati saya utk terus membaca dan menghubungi terus dgn Pn Ross Safina Hor .

Masalah yg dihadapi sebelum mengamalkan produk NUORICO ialah sukar tidur yg teramat sangat, selalu terkena jangkitan kuman pd saluran kencing yg menyebabkan kencing sakit, bacaan kolesterol dan gout yg tinggi, haid yg berpanjangan, masalah keputihan agak kronik juga berserta kan kemaluan yg berbau dan berat badan yg berlebihan. Mungkin di sebabkan masalah ini semua badan jadi selalu lemah, letih dan moody.

Pernah terlintas di hati adakah semua ini perbuatan sihir orang, sedang kan saya langsung tak punyai musuh. Selalu mengelak untuk bersama dengan suami kerana rasa rendah diri. Pn Ross nasihat kan saya untuk cuba beautisleep, protecur 100 dan neibac5 . Saya hampir berputus asa kerana produk ini tak ada kesan langsung setelah mengamalkan beberapa bulan tapi atas kebijaksanaan Pn Ross menasihati dan memberi pelbagai tip berserta dengan izin ALLAH TA’ALA saya teruskan juga mengamalkan produk-produk ini. Mendengar ada betulnya kata Pn Ross pada saya, immuniti badan seseorang memang tak sama, ada yg cepat dan ada yg lambat penerimaanya  dan saya adalah tergolong orang yg lambat. Tak berapa bulan kemudian keadaan sikit-sikit semakin pulih dan sekarang dah hampir setahun lebih saya mengamalkanya dan ALHAMDULILLAH syukur sangat pada ALLAH kerana saya sudah bebas daripada masalah tu semua.

Bacaan kolesterol dan gout dah turun, kencing dah tak sakit, nikmat tidur dah kembali dan yg paling menggembirakan ialah saya dah mencapai berat badan yg ideal. Anda perlu mengamalkan produk-produk ini dan jangan tunggu sehingga masalah datang kerana mencegah adalah lebih baik dr merawat.

Kehidupan dah kembali ceria,  badan terasa cergas dan bertenaga, dah tak takut untuk bersama dengan suami tersayang. Terima kasih banyak-banyak saya ucapkan pada Pn Ross kerana segala nasihat dan tips-tips beliau saya jadi begini. Kata-kata semangat dan nasihat beliau membuatkan saya kuat dan tidak mengalah dgn masalah saya. Tahniah, semoga ALLAH merahmati dan menurunkan seberapa banyak hidayah untuk PN ROSS sekeluarga. AMINN YA ROBBAL A’LAMIN

Fauziah, Perak

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!