TESTIMONI – SAYA MENDERITA GATAL-GATAL ( JANGKITAN KULAT CANDIDA) DISEKITAR KEMALUAN SAYA YANG MENYEBABKAN MASALAH KEPUTIHAN BERLAKU. MASALAH KEMALUANKU YANG GATAL DAN BERBAU INI IBARAT MIMPI NGERI DALAM HIDUPKU.

TESTIMONI PELANGGAN: MASALAH KEPUTIHANKU TELAH PULIH! ALLAHUAKBAR. Assalamualaikum,

Ini merupakan testimoni saya yang kedua.  Sebelum ini, saya menderita gatal-gatal / kulat / candida di sekitar alat sulit. Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan adanya website dari kak Ross, saya mengambil initiative untuk mencuba produk untuk masalah keputihan yg saya alami ini.  Bermula dengan sebotol Protecur100 dan juga Neibac5,  dalam masa beberapa minggu penderitaan yang saya alami semakin berkurangan.  Saya bertekad untuk menbuat pembelian kali kedua dengan membeli sebanyak 3 botol Protecur100 untuk kegunaan sendiri, Neibac5 lambat habis berbanding dgn Protecur100.  Dengan izin Allah Swt, jangkitan kulat yg saya alami telah pulih 100%.  Sehingga ke saat ini, sy masih menggunakan Protecur100 untuk kesihatan sendiri kerana, pada saya mencegah adalah lebih baik dari mengubati.  Penyakit yang saya alami ibarat mimpi ngeri kepada saya kerana pelbagai sumber rujukan menyatakan ia boleh menjadi faktor penyumbang kepada kanser.

Sesungguhnya kini, saya sudah boleh menarik nafas lega dan menjadi lebih berkeyakinan. Harga bukanlah ukuran, kerana kesihatan yang baik adalah untuk segala-galanya. Terima kasih kak Ross…

M Nurul,
Kedah
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!