KISAH BENAR, SETELAH SAYA MENGAMALKAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5, KEPUTIHAN KELUAR SEMAKIN BANYAK. BEAUTISLEEP PULAK…. JOM BACA SETERUSNYA APA YANG BERLAKU!

Love these products - Beautisleep, Protecur100 and Neibac5Pada mulanya saya mengalami MASALAH KEPUTIHAN yang agak teruk, dan masalah hormon yang tidak seimbang sejak
dari anak dara lagi.  Ianya menyebabkan period saya menjadi yang teratur, kadang-kadang sampai 4-5 bulan tak datang
period.  Saya telah mencuba makan bermacam-macam produk herba dan lain-lain jenis perubatan tapi masih tak jalan jugak.
Pastu barulah saya cuba produk Protecur100 dan Neibac5 untuk mengatasi masalah keputihan kronik saya.  Mula-mula apabila saya mengamalkan Protecur100 dan Neibac5, memang mengalami keputihan yang banyak, panik jugak.  Rupa-rupanye produk ni mengeluarkan ke semua keputihan didalam tempat peranakkan dan membersihkan rahim kita yang terkena jangkitan.  dikawasan luar kemaluan juga terasa lebih bersih dan lembut.  Sekarang ni, tak perlulah tiap2 kali nk sembahyang kena tukar panty-liner kerana kurang selesa dan vagina berbau, dan tak gatal lagi akibat keptuihan. Setelah beberapa hari mengamalkannya, dengan izin Allah  bertambah baik masalah keputihan yg saya hadapi ini. Sungguh stress dan menakutan apabila mengalami masalah gini dulu.
Pastu baru terbuka hati ini untuk saya cuba ambek Beautisleep plk. Kesan yang paling best skali buat diri saya bersama beautisleep ni ialah saya dapat tidur dengan begitu nyenyak sekali tak cam sebelum ni, asyik terjaga hampir tiap2 malam dan sukar untuk tidur balik. Alhamdulillah tidur ok, badan pun sihat.  Haid atau period saya mula menjadi normal.  Yang membuat saya trill sikit ialah apabila suami asyik memuji dan mengatakan punggung saya kelihatan seksi.  Heheh.., itulah cuma kita kena lebih peka dan konsisten utk kesan yg lebih baik.
Walau apapun, saya dan suami memang puas hati dan bersyukur pd Allah dengan penemuan produk-produk ini.  Anda yg bermasalah seperti saya, perlu mencubanya.
Siti A
Johor

Dapatkannya segera diKedai Online kami:  Kedai Ross Safina Hor

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!