TESTIMONI BEAUTISLEEP, JOM BACA APA KATA SEORANG LELAKI BERUSIA 29 TAHUN SETELAH MENGAMALKAN BEAUTISLEEP UNTUK MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN DAN INSOMNIA IAITU SUKAR TIDUR MALAM

Salam Kak Ros,

Beautisleep is my best friend ever...Utk pengetahuan, saya dah mengamalkan Beautisleep hampir 3 bulan lebih dan amat berpuas hati dgn keberkesanan produk ini. Tujuan utama saya membeli produk ini adalah utk menurunkan berat badan.

Antara 3 produk lain yg saya pernah cuba, Beautisleep saya anggap paling berkesan. 1/2 minggu pertama saya sudah dapat merasakan perubahan pada diri. Saya mendapati setelah mengambil produk ini, berat badan saya berjaya diturunkan selain itu ia juga membuatkan bentuk badan terasa firm dan fit.

Bukan itu shj, sebelum ini saya ada juga masalah tidur tak lena kerana kerja shift yg tak menentu. Agak lama juga masalah ini melanda diri. Akibatnya, bila bangun tidur badan terasa letih, mood juga selalu tidak menentu. Alhamdulillah, memang tidak sangka setelah mengamalkan produk ini, masalah tidur tidak lena yg dialami semakin lama semakin berkurang. Dan walaupun kadang2 tidur sekejap shj, tidur saya lebih lena daripada yg sebelum ini. Diri juga terasa segar setelah bangun selain badan merasa fit.

Setakat ini saya disiplinkan diri kalau boleh ambil 2 kali setiap hari. Sekali saya ambil ketika sedang bekerja dan satu lagi saya ambil ketika hendak tidur.

Utk yg belum mencuba, saya memang recommend produk nie.

-Wan, 29 tahun-
Kuala Lumpur

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!