OFFER RAMADHAN KAREEM 2013 – ADALAH SPECIAL OFFER YANG ANDA NANTI-NANTIKAN DAN SANGAT BERBALOI KERANA BANYAK HADIAH MENARIK DAN ANDA JUGA MENDAPAT VOUCHER RM100

Assalamualaikum kepada semua pelanggan dan ahli-ahli weblog ROSSSAFINAHOR.com yg disayangi…
20130708-013650.jpg
Sempena kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak ini, Ross Safina Hor ingin mengambil kesempatan mengucapkan selamat menyambut kedatangan bulan yg berkat ini semoga kita semua mendapat segala kebaikan yg ada didalamnya.

ROSSSAFINAHOR.COM menawarkan offer istimewa bermula dari 7/7/2013 sehingga 15/8/2013. Khas utk pelanggan yg pernah membeli produk dari kami atau yg telah menjadi ahli didlm weblog ini. Jika anda belum menjadi ahli, bolehlah berdaftar sekarang utk melayakkan diri mendapatkan OFFER hebat ini.
Link utk berdaftar sebagai ahli: http://rosssafinahor.com/wp-login.php?action=register

Anda juga perlu mengikut segala syarat-syarat yg tertera dibawah sebelum menukar voucher kepada barang-barang yg anda order nanti. Harap anda menggunakan voucher ini sebaiknya.
1. Hanya sah untuk pertukaran barangan sahaja dan tidak boleh ditukar kepada wang tunai.
2. Setiap voucher hanya sah untuk satu nama sahaja dan kami akan memeriksa email anda samada telah berdaftar sebagai ahli atau pelanggan kami atau tidak. Jika kedua-duanya tiada dlm rekod kami, kami akam memberitahu anda semula
3. Tarikh luput voucher ini pada 10 Ogos 2013.
4. Voucher ini perlu diemailkan kepada sexeroz@gmail.com selepas pembelian produk dibuat dan hanya sah digunakan sekali sahaja.
5. Setiap pembelian bernilai RM360 keatas sahaja yang layak memotong jumlah dalam voucher ini.
6. Contohnya: Jika harga pembelian produk anda bernilai RM400, anda hanya perlu membuat membayar sebanyak RM300 sahaja selepas ditolak nilai RM100 pada voucher ini.
7. Anda perlu mematuhi segala syarat-syarat ini apabila ingin menggunakan Voucher Ramadhan Kareem ini. Jika anda gagal, penghantaran produk hanya mengikut jumlah yg dibayar sahaja.
8. Kami akan memaklumkan anda jika ada sebarang perubahan melalui weblog ini. Anda perlu mengikuti weblog ini dari masa ke semasa utk mengetahui segala maklumat terbaru.

OFFER RAMADHAN KAREEM
Beli produk keluaran syarikat Nuorico Sdn Bhd bernilai RM360 keatas, anda layak mendapat:
1. Potongan voucher serta merta sebanyak RM100
2. 1 Hadiah Misteri bernilai RM100.
3. 5 hadiah utk 5 cabutan bertuah kepada 5 pelanggan yg bertuah.
4. Cabutan bertuah akan dicabut pada 18/8/2013. Pemenang akan diberitahu melalui sms/Facebook/eMail/ dipamerkan juga didlm Weblog rosssafinahor.com pada 28/8/2013.

Voucher registration form:

Hubungi saya utk sebarang pertanyaan.
Ramadhan Kareem utk semua!

Jazakallahukhair
Ross Safina Hor
Mobile: 012 4102368

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!