TESTIMONI MASALAH KEPUTIHAN: SUAMI MENEGUR ADA BAU HANYIR PADA KEMALUANKU DAN IA MENJEJASKAN PERHUBUNGAN KAMI SEBAGAI SUAMI ISTERI

Sayangkan keluarga, Belilah Protecur100, Neibac5 dan BeautisleepKeperitan mengalami masalah keputihan kronik ini amat menyukarkan aku untuk bermesra bersama suami tersayang. Malu tidak terkata apabila suami menegur bau hanyir pada kemaluanku dan ketulan-ketulan putih melekat pada kemaluannya ketika kami bersatu. Aduhhhh… aku terasa seperti tidak ada kepada ketika itu (malu giler). Minggu itu sahaja telah 3 kali dia menegur keadaan aku berbau dan sejak itu keinginan seksual suamiku mula berkurangan dan meyebabkan perhubungan kami sedikit renggang. Aku bingung!

Berbagai-bagai cara rawatan telah aku cuba dan begitu sukar masalah ini utk dirawat dan dikawal sehinggalah aku mencuba produk Protecur100 dan Neibac5 yg dikenalkan oleh rakan sekerja.  Dia mengamalkan produk-produk ini dan kini sedang mengandung 6 bulan setelah bertahun-tahun menunggu kehadiran cahaya mata. Selepas mendapat tahu dia mengamalkan produk-produk ini, aku dengan segera membelinya tanpa ragu-ragu. Alhamdulillah setelah 1 minggu menggunakannya, masalah aku hilang terus dan kini 4 bulan telah berlalu… aku tidak dijangkiti lagi.

Kini aku terasa bebas dari belenggu masalah keputihan dan dgn penuh keyakinan  aku akan melayan suamiku. Perhubungan kami NEIBAC5 DAN PROTECUR100 - TESTIMONI MASALAH KEPUTIHAN YG AMAT MENAKUTKANsemakin matang dan kini aku sangat bahagia. Walaupun aku tidak dijangkiti masalah keputihan lagi tetapi aku masih mengamalkan Protecur100 dan Neibac5 dan kini pula aku  ingin mencuba Beautisleep utk mendapatkan cahaya mata dan menjaga kesihatanku.

Setiap penyakit ada penawarnya, setiap masalah ada penyelesaiannya. Kepada sesiapa yg membaca testimoni ini, amalkanlah Protecur100 dan Neibac5 utk penjagaan dalaman tubuh dan bahagian sulit kerana kesihatan yg baik salah satu nikmat hidup.

Ruzany As….
Tapah, Perak

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!