BERBAU BUSUK, HANYIR, GATAL, BERLENDIR, TIDAK SELESA PADA KEMALUAN ANDA? MASALAH KEPUTIHAN TELAH MENGANCAM ANDA DAN JANGKITAN KULAT ATAU BAKTERIA SEDANG MEMBIAK DALAM SISTEM PERANAKAN DAN KEMALUAN ANDA. NEIBAC5 DAN PROTECUR100 ADALAH PILIHAN TERBAIK BAGI SETIAP WANITA YG MEMPUNYAI MASALAH INI.

beautisleep dan neibac5

 

 

 

 

Kemaluan berbau busuk dan hanyir? Gatal dan tidak selesa? Masalah keputihan? Protecur100 dan Neibac5 memang ajaib!!! �Bahan aktif Protecur100 dan Neibac5 telah terbukti berkesan dalam menangani Masalah Keputihan Wanita. Produk2 ini mampu menghapuskan bakteria atau kulat Candida yg sering menyerang kaum Wanita.

Protecur100 adalah produk semulajadi yg bertindak seperti antibiotik tetapi tidak akan mengganggu bakteria baik dalam tubuh. Ia juga membantu membersihkan tiub2 dalam rahim jika ia tersumbat dgn kulat atau apa saja jenis bakteria. Protecur100 juga dapat menguatkan sistem tubuh supaya kita tidak mudah diserang oleh bakteria atau kulat yg menyebabkan masalah penyakit berlaku dgn lebih kerap. (segalanya dgn izin Allah SWT)
Banyak lagi kelebihan mengambil produk ini untuk menjaga kesihatan dan kecantikan diri.

Neibac5 pula digunakan utk membersihkan kemaluan dari dalam lubang faraj hingga diluar faraj drpd dihinggapi bakteria, kulat Candida, menghilang bau hanyir, melembutkan dan mencerahkan kulit kemaluan dan berbagai2 lagi kebaikannya. Ia tidak akan mengganggu flora baik atau keseimbangan didlm faraj seperti bahan2 pencuci lain dimana keseimbangan faraj menjadi tidak stabil dan menyebabkan jangkitan kulat / bakteria merebak.

CARA UNTUK PESANAN PRODUK:
Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank 2u Penghantaran menggunakan Poslaju.
Sila hantarkan butir-butir seperti di bawah selepas pembayaran dibuat.
Barang yg dibeli:
Nama:
Alamat:
Email Add:
Mobile No:
Email atau Mms: Resit pembayaran
(sexeroz@gmail.com / 012 4102368)
Penghantaran akan dibuat dalam masa 24jam selepas butir2 lengkap diterima(Isnin – Jumaat)

JUMLAH PERLU DIBAYAR:
Protecur100 RM72
Neibac5 RM135
Courier RM10
Total RM217
1 Freegift

BAYAR KEPADA:
Muhamad Daneal bin Mohd Jamil
Maybank 1573 8008 5100
CIMB: �0729 0001 2322 01

Ingin mengetahui lebih lanjut, lawati weblog saya:
Weblog: http://rosssafinahor.com
Online Shop: http://rosssafinahor.com/shop
Fbook: Ross Safina Hor
EMail: sexeroz@gmail.com

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!