EKSTRAK POMELO – PROTECUR100 ADALAH PILIHAN YANG BAIK DAN BIJAK. MENGAPA?

Untuk hidup dengan cara sihat adalah satu cabaran yang berterusan bagi semua manusia tidak kira samada pada peringkat umur dan gaya hidup. Salah satu perkara yang terbaik kita boleh lakukan adalah mengikut Sunnah Nabi Muhammad SAW untuk menjaga kesihatan. Tubuh kita memerlukan Immune System yg kuat sebagai pertahanan dari segala risiko penyakit.

Salah satu cara paling mudah dan paling semulajadi untuk menjaga tahap immune system adalah mengambil makanan yg sihat dan tambahkan supplement dlm kehidupan seharian dengan produk yang dapat meningkatkan tahap immune system seperti bahan yg terdapat didlm Protecur100 iaitu Ibu Kepada Buah Citrus iaitu buah Pomelo.

Kebanyakan penyakit didalam badan disebabkan oleh persekitaran PH lemah yang membolehkan bakteria dan virus menembusi sistem tubuh dan membiak dengan mudah.  Persekitaran dalam tubuh perlu lebih kepada Alkali jika persekitaran sistem tubuh Berasid, ia akan mendatangkan mudarat kerana bakteria akan membiak dengan egresif didlm sistem tubuh berasid.

Ekstrak  Pomelo ini membantu untuk mengekalkan keseimbangan kimia dan mewujudkan sistem immune yang sihat. Diantara beberapa kebaikan Protecur100 ialah:

1. Ia sangat tinggi  antioksidan yang boleh membantu mengawal radikal bebas yang dinyatakan dalam banyak jenis kanser.
2. Ia  sangat membantu dalam rawatan jerawat dan parut.
3. Disebabkan oleh sifat dapat meningkatkan alkali didlm tubuh, ia boleh menjadi sangat bermanfaat dalam rawatan jangkitan yis atau lain-lain jangkitan kulat  dan bakteria perosak seperti masalah keputihan wanita, penyakit kelamin, sakit gusi, sakit tekak, penyakit kulit dan sebagainya.
4. Yang hebat adalah ekstark ini mempunyai keistimewaan dalam meningkatkan tahap imunisasi dlm tubuh. Ini banyak membantu dalam peningkatan keupayaan seseorang untuk melawan selesema biasa yang sejuk dan bermusim, batuk, demam, tonsilitis, gaut, masalah pesakit kencing manis, lemah tenaga, senggugut, sembelit, pneumonia dll.
5. Sifat-sifat menyeimbangkan pH tubuh menjadikan Protecur100 iaitu ekstrak buah pomelo ini sebagai pilihan yang sangat baik dan bijak untuk merawat gangguan penghadaman seperti rasa mual, cirit-birit dan senak dan berbagai-bagai lagi.

Jumlah yang sangat kecil daripada ekstrak pomelo ini perlu diambil setiap hari supaya ia boleh memberi manfaat pada kesihatan dgn berterusan dlm jangka masa yg lama.  Satu lagi perkara positif yang perlu disebut  bahawa  tiada kesan sampingan bahaya yang didapati apabila mengamalkannya . Sesiapa sahaja boleh mengamalkannya tanpa mengira usia dgn mengikut dos yg telah ditetapkan oleh pihak syarikat Nuorico Sdn Bhd.

CLICK DISINI MUNGKIN ANDA JUGA BERMINAT DENGAN NEIBAC5

Jika anda berminat sila hubungi 012 4102368 atau membeli secara online dikedai http://Rosssafinahor.com/shop

ALLAH MAHA PENYEMBUH SEGALA JENIS PENYAKIT
TAWAKKAL, DOA DAN USAHA… AMALAN YG SEBENAR!

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!