PENAWAR SEMULAJADI UNTUK MERAWAT MASALAH RADANG TONSIL ADA BERSAMA ROSS SAFINA HOR…INSYAALLAH, DENGAN IZIN ALLAH, NEIBAC5 DAPAT MEMBANTU.

RADANG TONSIL dikalangan kanak-kanak terutamanya kanak-kanak lelaki adalah penyakit yang agak rumit dan kronik. Penyakit ini akan menyebabkan pesakit mengalami demam yang sangat tinggi dan sakit tekak menyebabkan sukar menjamah makanan.

Antibiotik adalah penyelesaian masalah radang tonsil ini tetapi kanak-kanak ini akan berterusan mengambil antibiotok setiap bulan.  Ia akan memudaratkan sistem tubuh kanak-kanak itu kerana semua kita tahu bahawa pengambilan antibiotik terlalu kerap amat membahayakan.

Tetapi tiada pilihan lain, satu lagi cara ialah membuang tonsil dengan cara pembedahan.  Oh…lagi mengerunkan kita kerana setiap organ yang Allah cipta ada kegunaannya didlm tubuh, mengapa harus dibuang pertahanan pertama kita.

Saya sendiri berpengalaman dengan penyakit radang tonsil ini.  3 anak lelaki saya mengidap penyakit ini, setelah saya memberi mereka minum air + Protecur100 dan menyemburkan Neibac5 kedlm mulut setiap malam sebelum tidur, dengan Izin Allah SWT… mereka sembuh dan saya tidak perlu risau dengan kesihatan mereka lagi.

Amalkan Neibac5 utk mencegah bakteria ini mencerobohi sistem tubuh simanja kita. Jika anak anda berumur lebih dari 2 tahun, gunakan sekali Protecur100 utk menguatkan immune sistem tubuhnya.

Copyright: RSHor

Buy Online – Crecit Card Accepted
Hubungi kami – 012 4102368 / 014 2707323

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!