MERAWAT PENYAKIT RADANG TONSIL SECARA SEMULAJADI DIRUMAH…INSYAALLAH PASTI ANAK ANDA AKAN MEMBESAR DENGAN SIHAT DAN CERIA

NEIBAC5 – RM135 – 60ml – MENAMATKAN RIWAYAT BAKTERIA YANG MENYEBABKAN MASALAH INI BERLAKU SECARA TERUS APABILA DISENTUH
Neibac5 adalah formula terbaik utk masalah tonsil dimana ia dapat menghentikan beberapa jenis bakteria yg mengganggu tekak. Jika immune sistem tubuh tidak ditahap yang baik, maka mudah untuk anak-anak kita mendapat masalah kesihatan. Salah satu masalah yang boleh dikatakan agak rumit ialah RADANG TONSIL. Mereka akan kerap tidak sihat dan mengalami demam yang agak tinggi.

Neibac5 selamat digunakan oleh semua golongan tanpa mengira usia. Produk ini boleh berdiri sendiri dengan bahan semulajadinya yang cukup kuat untuk menghentikan beberapa jenis bakteria daripada terus aktif. Tanpa bahan pengawet, pewarna tiruan dan bahan-bahan lain dicampurkan kedalam Neibac5 kecuali ekstrak citrus dan glycerine(food grade sahaja).

PROTECUR100 – RM72 – 10ml – FUNGSI LEBIH KEPADA MENCEGAH RADANG TONSIL MENYERANG SEMULA
Disamping Neibac5, anda juga boleh mengamalkan Protecur100 sebagai produk kedua utk merawat masalah tonsil dengan menguatkan immune system tubuh. Ia akan menguatkan sistem pertahanan ini secara semulajadi tanpa sebarang kesan sampingan bahaya. Ini adalah produk kedua disamping mengamalkan Neibac5 sebagai pemusnah bakteria yg menyebabkan masalah ini berlaku. Tetapi jika anda menggunakan Neibac5, ia sudah memadai terutama utk peringkat usia 2 ke bawah. Jika anda ingin menggunakan Protecur100 utk kanak-kanak ini, tiada kesan bahaya malah adalah lebih bagus dan akan membantu mempercepatkan lagi proses rawatannya.

Produk-produk kami telah berdaftar dgn KKM dan bahannya telah mendapat kelulusan halal dari JAKIM.  Produk sangat bagus sebab ia diekstrak 100% dr bahan semulajadi tanpa dicampurkan bahan kimia dari makmal.  Ianya bertindak secara semulajadi menghentikan bakteria dari terus merebak, immune system booster untuk tubuh dan sebagainya tanpa merosakkan flora baik tubuh kita.

Sayangkan keluarga, Belilah Protecur100, Neibac5 dan BeautisleepCARA MENGAMALKANNYA:
Neibac5 disemburkan beberapa kali secara terus kedlm mulut atau makanan yang senang dijangkiti bakteria seperti ais krim, buah-buahan potong, minuman sejuk dan sebagainya. Jika anda berasa was2 dgn kebersihan makanan yang anda beli, anda boleh semburkan beberapa kali pada makanan itu.

NEIBAC5:
Waktu jangkitan aktif – 2 atau 3 semburan sebanyak 5 atau 6 kali sehari. Jika lebih pun tidak  membahayakan pengguna.
Waktu normal – terpulang pada keadaan anda sendiri…

PROTECUR100:
Waktu jangkitan aktif – 2  atau 3 titik dalam susu atau air minuman – ambil sebanyak 4 atau 5 kali sehari.
Kurangkan dos pengambilan ke 2 titik sahaja dan 2 kali sehari untuk kanak-kanak dibawah 2 tahun.

Waktu normal – kurangkan sedikit dos atau kekerapan pengambilannya.  Sangat tinggi dengan Vitamin C, antioksida yang tinggi dan banyak lagi kualiti dalam Protecur100 ini akan membantu kesihatan anda sekeluarga.

GUNAKAN  TANPA WAS-WAS!  INFO MENARIK MENGENAI KEDUA-KEDUA PRODUK INI UNTUK RUJUKAN ANDA:

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!