SET UNTUK WANITA BERSALIN ATAU IBU DALAM PANTANG DARIPADA ROSS SAFINA HOR SANGAT MENAKJUBKAN SAYA…SAYA JUGA MENGAMALKAN PROTECUR100 DAN NEIBAC5 SEMASA KANDUNGAN SAYA 5 BULAN KERANA MASALAH KEPUTIHAN DAN KEGATALAN YANG TERUK. SAYA BENAR-BENAR PUASHATI DAN RASA CUKUP BERBALOI MENGAMBIL PRODUK-PRODUK DARI SYARIKAT NUORICO INI. ANDA SEMUA PERLU MENGAMALKANNYA SEGERA!

Ringkaskan cerita, saya telah mangamalkan Protecur100 dan Neibac5 sejak mengandung anak saya yg kedua ini sehingga kini anak saya telah berusia hampir 4 bulan. Saya mengalami kegatalan dan jangkitan kulat yang amat teruk ketika mengandung dan saya takut berlaku sesuatu pada kandungan saya apabila terlalu banyak menggunakan ubat-ubatan dari klinik lalu saya google masalah saya ini dan terjumpalah saya dgn produk Kak Ross ini.
Produk Neibac5 banyak membantu saya untuk menghilangkan kegatalan pada bahagian sulit (sangat selesa) manakala Protecur100 memberikan saya tenaga yg amat luar biasa dan saya tidak diserang penyakit selepas itu (diizinkan Allah).  Sebaik sahaja melahirkan anak saya bernama Puteri Derynna, saya terus minum air dititik oleh Protecur100 dengan 1 bii Beautisleep.  Ternyata saya amat bertenaga walaupun bertarung nyawa selama 10 jam untuk melahirkan anak yg kedua ini. Saya juga menyemburkan Neibac5 pada alat sulit saya setiap kali saya membuang air kecil. Bahagian perut dan wajah saya juga turut disemburkan dgn Neibac5.  Ternyata dalam pantang kali ini amat berbeza dgn yang lepas, segalanya saya lalui dengan begitu tenang dan lancar.
Beautisleep memulihkan rasa ngilu dibahagian dalaman badan yang selalunya dirasai oleh wanita berpantang dan ia juga menjaga keanjalan kulit serta memberikan saya perasaan tenang dan posotif. Selepas berpantang, ia begitu mengejutkan saya dan suami kerana kelainan dlm perhubungan seks kami.  “Sayang seperti anak dara semula sehingga ke hari ini” itulah ungkapan suami saya sekarang dan kata-katanya benar-benar membuat hati ini begitu bahagia dan rasa begitu dihargainya. Kini saya dgn penuh keyakinan sentiasa memberi yang terbaik buat suami tanpa menolak permintaannya walaupun penat dgn kerja seharian.

Zarida SH
Selangor
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!