TESTIMONI: AKU TELAH MENDAPAT PENAWAR MUJARAB UNTUK MASALAH KEPUTIHAN YANG MENJADI MASALAH AKU UNTUK BERSAMA SUAMI TERSAYANG.

Aku buntu, sedih, kecewa dan terlalu stress dengan masalah keputihan yg aku alami sejak 3 tahun lalu.  Antibiotik sentiasa dalam senarai harian aku, selepas beberapa minggu sahaja berhenti antibiotik, aku terus dijangkiti lagi dgn bau yg amat menjijikkan dan kemaluan mula menjadi gatal. Tidak selesa dan aku amat murung disebabkan masalah ini…aku juga sukar untuk bersama suami, malu jugak kekadang pada suami. huhuhuhu……..

Must Buy!

Tapi sejak adanya Neibac5 dan Protecur100, masalah aku semakin ringan dan tidaklah stress seperti dahulu. Masalah yg aku alami semakin berkurangan, tiada bau hanyir lagi yang keluar dari kemaluan.  Jadi aku semakin ceria dan keyakinan diri bersama suami pun meningkat. Aku telah mengamalkan produk-produk Kak Ross selama 3 bulan…masalah keputihan yang menggerunkan telah hilang tetapi aku terus menggunakan Protecur100 dan Neibac5 untuk langkah berjaga-jaga dan ia amat baik utk kesihatan aku sekeluarga. Rasanya…aku dah terpikat dgn produk-produk ni, tak perlu lagi utk aku mengambil antibiotik dan segala ubat-ubatan dari klinik.  Aku mengamalkan Neibac5 sebelum memakai lampin pakai buang kepada anakku yg berusia 3 tahun…kini kulitnya lebih bersih, segar yang penting tiada kemerahan atau sebarang jangkitan langsung.

Terima kasih kepada Kak Ross memperkenalkan produk-produk ini kepadaku dan banyak lagi wanita yang memerlukannya. Aku rekemenkan supaya semua wanita mengamalkan produk-produk ini untuk mencegah dan merawat masalah begini. Cukup berbaloi….!

Sharifah Sab…. Love-Letter
Alor Setar, Kedah

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!