ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH JANGKITAN BAKTERIA ATAU KULAT PADA PERMUKAAN KULIT TUBUH. JIKA ANDA TERGARU-GARU DICELAH-CELAH PAHA, KETIAK, DIBAHAGIAN BAWAH BUAH DADA DAN SEBAGAINYA, MAKA ANDA PERLUKAN NEIBAC5. JIKA TIDAK, BAHAGIAN YANG DIJANGKITI ITU AKAN KELIHATAN KEHITAMAN DAN AMAT MENGGERUNKAN BAGI SETIAP MATA YANG MEMANDANG. BERTINDAKLAH DGN SEGERA BERSAMA NEIBAC5..!

NEIBAC5 – MEMBERIKAN KESELESAAN DAN KEYAKINAN PADA DIRI ANDA. TERBAIK DARI ALAM..! 

Klik link ini jika anda ingin melihat gambar diatas dgn jelas:
http://rosssafinahor.com/wp-content/uploads/2012/04/JOCK-ITCH-AFTER-AND-BEFORE.png

Masalah jangkitan kulat dipermukaan kulit tubuh adalah sesuatu yang amat digeruni oleh setiap orang terutamanya bagi kaum wanita yang amat peka dengan kebersihan, penampilan dan kecantikannya.  Tetapi dalam keadaan cuaca diMalaysia yang agak lembab, masalah ini menjadi satu perkara biasa dan amat mudah dijangkiti. Setiap golongan baik dari kanak-kanak, dewasa, wanita mengandung sehinggalah warga emas menjadi ancaman serangan kulat ini.  Ia juga dikenali dengan panggilan kurap, panau dan sebagainya.

Sayangkan keluarga, Belilah Protecur100, Neibac5 dan BeautisleepKini dengan adanya NEIBAC5 dimana ia digelar sebagai magic spray oleh palanggan-pelanggan kami, masalah ini dapat dikawal dan dihentikan dengan begitu mudah.  NEIBAC5 adalah produk yang sangat unik dan begitu istimewa kerana ia dibuat 100% daripada bahan semulajadi(EKSTRAK DARI BEBERAPA JENIS BUAH CITRUS DARI KULIT, BIJI DAN ISINYA) dan cukup menakjubkan lagi apabila bahan aktifnya dapat menghentikan pembiakan beribu jenis kuman bakteria dan kulat yang mengancam kehidupan harian kita.  NEIBAC5 tidak beracun, tidak menbahayakan kesihatan malah ia juga boleh disemburkan kedalam mulut, makanan dan sebagainya. Ia bertindak dengan menghentikan pembiakan bakteria dan kulat secara sentuhan daripada merebak dan menjaga tempat yang disembur itu daripada jangkitan selama beberapa jam.

NEIBAC5 dapat menyelesaikan masalah kegatalan dicelah-celah anggota tubuh yang berpunca dari kuman bakteria atau kulat dengan hanya beberapa semburan sahaja.  Percaya atau tidak, saya begitu pasti anda akan jatuh cinta dengan produk ini setelah menggunakannya dan ia akan memberikan anda keselesaan, keyakinan dan kebersihan diri dengan hanya beberapa semburan sahaja. Ia juga dapat mencerahkan kulit, melembutkan kulit, menegangkan kulit, melembapkan kulit yang kering dan memberikan anda kulit yang berseri seperti bulan purnama.

CUBA DAHULU DAN ANDA AKAN JATUH HATI DENGAN SEMBURAN AJAIB NEIBAC5 INI…MASIH TIDAK TERLAMBAT UNTUK MENJAGA KESERIAN DAN KECANTIKAN KULIT ANDA JIKA ANDA BERMULA HARI INI.

HUBUNGI KAMI UNTUK MEMBUAT PESANAN DAN PERKHIDMATAN KAMI BERIKAN ADALAH YANG TERBAIK DAN TERPANTAS BUAT MASA KINI…012 4102368

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!