SAYA INGIN MENYATAKAN SESUATU MENGENAI PRODUK BEAUTISLEEP IAITU PRODUK DARI SYARIKAT DREAM BELLEZA YANG DIMILIKI OLEH ROSS SAFINA HOR

BEAUTISLEEP COMBAT YOUR STRESS AND NEGATIVE THINKING...BUY NOW!

Saya ingin memberitahu anda semua bahawa saya telah mengambil BEAUTISLEEP selama 5 bulan dan kini saya merasa pelik seperti ada sesuatu yg berlainan dalam kehidupan seharian saya.  Anda sendiri fikirlah jika anda mengambil produk BEAUTISLEEP ini dan ia memberi sesuatu yang agak pelik dimana anda sendiri merasa hairan dengan kehidupan anda, adakah anda akan berdiamkan diri atau sebaliknya.  Apabila saya menghubungi Puan Ross untuk bertanya mengenai produk BEAUTISLEEP ini, Puan Ross menyatakan bahawa produk ini akan membantu masalah yang saya hadapi.

“PELIK TAPI BENAR DAN MEMBAHAGIAKAN”

Anda bayangkan sendiri saya telah mengalami kemurungan dan tidak berapa sihat serta timbul perasaan benci membuak-buak terhadap suami terutama apabila dia menyentuh tubuh saya.  Selepas melahirkan anak keempat kami, saya mengalami angin moriyan.  Saya juga tidak memberi tumpuan penuh terhadap anak-anak setelah mendapat masalah ini.  Saya selalu menangis tanpa sebab yang munasabah dan selalu ingin memarahi sesiapa sahaja yang mendampingi terutamanya ahli keluarga tersayang.  Saya tiada masalah kewangan kerana segala kelengkapan dan kemewahan hidup telah  dikecapi setelah mendirikan mahligai hidup bersama suami 11tahun yang lalu. Sebelum ini kehidupan saya dikampung amat susah dan datang dari keluarga yang  mempunyai 14 adik beradik semuanya.  Memang sukar untuk saya lalui kehidupan yang serba serbi tidak mencukupi pada ketika itu sehingga Allah SWT menjodohkan saya dengan seorang lelaki budiman yang bergelar Tengku S.  Dia telah membantu keluargaku dikampung setelah kami bernikah, ternyata dia adalah seorang suami, bapa dan anak serta menantu yang cukup baik.  Kini saya tinggal disebuah banglo mewah dan mempunyai 2 pembantu rumah dimana diri ini dilayan seperti permaisuri, tidak perlu bertungkus lumus melakukan kerja harian dan disediakan juga  pemandu peribadi untuk saya dan anak-anak.

Saya tidak faham mengapa masalah angin moriyan boleh singgah dalam hidup saya sedangkan saya tidak mempunyai masalah besar atau tekanan.  Apa yang saya  telah lalui ini adalah pengajaran buat saya dan suami.  Sistem dalaman tubuh perlu diberi perhatian selain ddari menjaga keadaan luaran diri.  Masalah saya begitu rumit dan ia hampir menjejaskan kebahagiaan kami sekeluarga. Jika anda menghadapi masalah yg sama seperti yg saya lalui ini… anda semua akan merasakan seperti anda telah mati sebelum ajal!

WE NEED BEAUTISLEEP FOR THE BETTER QUALITY OF LIFE!!! MUST TRY................ READY?

“APA YANG INGIN AKU HEBAHKAN MENGENAI BEAUTISLEEP DISINI, PRODUK INI BENAR-BENAR MEMBERI SESUATU YANG PELIK DAN TIDAK DAPAT DIBAYANGKAN. KINI…TIADA LAGI BELENGGU KEHIDUPAN YANG AMAT MENAKUTKAN SETELAH AKU MENGAMBIL PRODUK BEAUTISLEEP. DENGAN IZIN YANG MAHA BERKUASA, ALLAH SWT, AKU TELAH MENDAPAT SEMULA KEBAHAGIAAN YANG TELAH HILANG BUAT SEKETIKA DULU. SUAMIKU JUGA TURUT BERTERIMA KASIH KEPADA ROSS SAFINA HOR YANG BENAR-BENAR MEMBANTU MENASIHATKAN SUAMIKU SUPAYA MEMBERI KERJASAMA DALAM MASA RAWATAN SELAMA 4 BULAN LALU.  KAMI SEKELUARGA MENGAMALKAN KESEMUA PRODUK-PRODUK YANG DISYORKAN OLEH SYARIKAT DREAM BELLEZA.

Hati-hati ketika berpantang kerana gila moriyan ini adalah satu penyakit yang akan menelan kebahagiaan setiap keluarga yang mengalaminya. Kecantikan dalaman perlu diutamakan dahulu supaya luaran akan lebih bersinar”

(Plis betulkan ayat dalam testimony ini ye, saya hentam tulis je Puan Ross)

Tengku S dan Isteri…
Kuala Kangsar Bandar Diraja

Copyright: RSHor

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!