INGIN KELIHATAN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENAR…HANYA TIDUR DENGAN BEAUTISLEEP SETIAP MALAM, INSYAALLAH… ANDA AKAN SAKSIKAN SENDIRI PERBEZAAN YANG SANGAT MENAKJUBKAN SELEPAS BEBERAPA MINGGU SAHAJA.

BEAUTISLEEP mengandungi PURE GABA adalah asid amino yang sudah wujud dalam tubuh manusia dimana ia dihasilkan oleh badan mengikut usia. Walau bagaimanapun, tambahan dengan BEAUTISLEEP/GABA boleh mempertingkatkan tahap kesihatan kita, terutama dengan banyak kebaikan yang diperlukan oleh badan. Gamma-aminobutyric asid atau GABA/BEAUTISLEEP adalah salah satu bahan penting yang membantu bentuk badan kekal kelihatan tip top. Ia juga membantu badan menjadi lebih releks. Cuba lihat…otak kita sibuk menghantar beribu-ribu mesej ke bahagian-bahagian badan yang lain. Kadang-kala ini meninggalkan kesan yang tidak releks atau over stress dan tidak teransang dengan sempurna.

BEAUTISLEEP/GABA boleh membantu dalam hal diatas, kerana ia adalah satu pengawal neurotransmitter. Ia membantu otak fokus kepada aspek-aspek utama, supaya tidak mengganggu fikiran kita dan membantu kita berehat dan tidur lebih mudah pada waktu malam. BEAUTISLEEP/GABA mengawal bilangan neuron yang diaktifkan oleh otak.  BEAUTISLEEP/GABA juga berfungsi untuk merangsang kelenjar pituitari supaya ia menghasilkan lebih HGH (hormon pertumbuhan manusia). Salah satu daripada peranan yg jelas mengenai HGH adalah membantu seseorang untuk meningkatkan ketinggian, HGH juga membantu dalam proses tidur dan sekaligus menyerlahkan kecantikan seseorang.

GABA juga berguna dalam melancarkan peredaran darah. Peredaran yg tersekat adalah sangat bahaya kerana kepada beberapa jenis  penyakit. Masalah jantung, sakit otot, rasa lesu dan lain-lain masalah fizikal boleh dikatakan berpunca oleh kegagalan aliran darah di mana ia sangat diperlukan oleh tubuh ketika berfungsi. BEAUTISLEEP/GABA membantu menangani masalah ini dengan memastikan peredaran darah adalah yang terbaik.

Satu lagi faedah yang hebat mengenai BEAUTISLEEP/GABA adalah kesannya kepada metabolisme kita. Ia meningkatkan kelajuan metabolik. Ia juga membantu menghasilkan HGH yang boleh membantu dalam mengurangkan pengumpulan sel-sel lemak dari peringkat awal. Pengurangan berat badan mudah berlaku tanpa usaha yang begitu banyak . Semasa usia remaja, penurunan berat badan lebih mudah berlaku kerana ketika itu tahap BEAUTISLEEP/GABA agak  tinggi didlm tubuh. Apabila kita semakin tua, kita mendapati lebih sukar untuk mengurangkan berat badan kerana tahap BEAUTISLEEP/GABA didlm badan kita juga berkurangan mengikut usia. Ini menyebabkan pengeluaran HGH juga berkurangan apabila usia semakin tua. Jadi, dengan pengambilan BEAUTISLEEP/GABA, pengeluaran HGH meningkat. Hasilnya adalah bahawa kita akan kehilangan berat badan kita dan menjadikan sistem tubuh semakin muda seperti seusia remaja.

BEAUTISLEEP/GABA juga boleh membantu kita untuk meningkatkan penumpuan dan fungsi otak yang normal serta meninggikan tahap klimax diranjang. GABA adalah produk terbaik untuk mempositifkan pemikiran, memberi ingatan dan penumpuan yang lebih baik. Beberapa kesan selepas pengambilan GABA termasuk pening, sesak nafas dan cucukan kulit yang sederhana tetapi ia akan hilang dalam masa beberapa saat dan minit sahaja. Tiada kesan buruk kepada kita malah ia akan memberi kesejahteraan hidup buat semua yg mengambilnya. Kecantikan dalaman mesti diutamakan dahulu dengan BEAUTISLEEP.

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA!

KLIK DISINI UNTUK MENGENALI PRODUK TERHEBAT INI…

BEAUTISLEEP…TAK KENAL MAKA TAK CINTA!

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!