ALHAMDULILLAH SYUKUR…DENGAN IZIN ALLAH SWT, SAYA TELAH MENDAPAT SEMULA NIKMAT TIDUR SAYA YANG TELAH HILANG BEBERAPA TAHUN. INSOMNIA SAYA SANGAT TERUK DAN TELAH BEBERAPA KALI SAYA HAMPIR KEMALANGAN KETIKA MEMANDU KERETA DISEBABKAN TIDAK DAPAT TIDUR WAKTU MALAM

Saya seorang single mother dan juga seorang ahli perniagaan yang berjaya.  Saya memang dikenali ramai dan mempunyai produk berjenama sendiri yang sangat terkenal diMalaysia dan beberapa buah negara. Anak saya juga seorang ahli perniagaan yang berjaya dan telah berkahwin dan kami tinggal berjauhan.  Dua bulan sekali mereka akan berkunjung ke rumah saya dan perhubungan kami anak beranak + menantu cukup mesra dan saling sayang menyayangi. Saya tinggal seorang diri dikondo yang sangat mewah dan besar. Saya mempunyai segalanya dalam hidup saya tetapi saya telah kehilangan nikmat tidur dimana wang saya yg begitu banyak tidak dapat membelinya…huhuhuhu!!!

Disebabkan saya kurang tidur,  kesihatan pun terganggu termasuklah kecantikan yang dianugerahkan kepada saya dari Allah SWT pun turut terancam.  Saya tidak dapat mengawal stress dengan baik dan terjebaklah dgn masalah depresi tetapi masih diperingkat awal. Berbagai-bagai ubat-ubatan dan produk-produk kesihatan yang telah saya amalkan tetapi masih tidak cukup bagus untuk diri saya.

Tiba-tiba, sewaktu saya sedang menceritakan masalah saya kepada seorang rakan saya dimajlis menyambut Hari Raya Haji baru-baru ini, saya telah mendapat sekotak Beautisleep dan Protecur100 secara percuma kerana Puan Ross yang berada disebelah saya turut mendengar masalah yang saya cerita itu. Selepas peristiwa itu, persahabatan saya dan Puan Ross menjadi cukup rapat, sememangnya dia adalah seorang yang cukup baik hati, peramah, tak lokek ilmu, prihatin dan akhir sekali dia terlalu seksi menggoda. Saya diajar berbagai-bagai cara untuk menjaga kesihatan dan kecantikan.

Setelah seminggu mengamalkan kedua-dua produk ini, dengan izin Allah SWT Yang Maka Berkuasa Lagi Maha Besar… saya telah dapat semula nikmat tidur yang telah hilang selama 8 tahun. Saya cukup riang dan tidak murung seperti dulu. Wajah saya telah berseri semula dan kawan-kawan dah mula nempak perubahannya dan kini telah hampir 2 bulan saya mengamalkan produk-produk keluaran Syarikat Nuorico ini. Saya berasa seperti dihidupkan semula dan begitu banyak sangat perubahan positif yang telah berlaku sejak akhir-akhir ini. Terima kasih kepada Ross dan hubby serta rakan-rakan yang lain yang memberi semangat kepada saya. Tidak lupa juga kepada anak menantuku yang amat kusayangi…Mama cukup beruntung mempunyai kalian berdua dalam hidup Mama.

Saya sarankan kepada anda semua supaya mengamalkan Beautisleep dan Protecur100 untuk menjaga kesihatan dan kecantikan terutama wanita yang telah mendirikan rumahtangga. Jangalah tunggu sehingga anda mendapat penyakit, baru tercari-cari penawarnya. Mencegah lebih baik dari merawat!

Kini saya juga menggunakan Neibac5 dalam kehidupan harian saya…cukup memuaskan hati!

lkhlas dari,
Anak Tanjong

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!