SUBURKAN SISTEM PERANAKAN DAN MENJAGA BENTUK BADAN DENGAN BANTUAN MAKANAN TERTENTU AKAN MEMPERMUDAHKAN ANDA HAMIL.

Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa pengambilan makanan tertentu benar-benar dapat meningkatkan kemungkinan seorang wanita hamil.Senaman secara sederhana sehari-hari dan berusahamengekalkan berat badan ideal atau bentuk badan juga adalah kunci bagi meningkatkan kesuburan sistem tubuh. Pengambilan vitamin dan suppliment yang baik juga dapat membantu dalam hal ini.

Saya tunjukkan di bawah beberapa  senarai penting makanan yang disyorkan untuk mendapatkan bentuk tubuh yang bergetah(top shape) dan  meningkatkan kesuburan anda:  ditahap yang tinggi(boost your fertility):

1. Semua kumpulan makanan yang tidak diproses – Contoh makanan tersebut adalah roti gandum, pasta, beras merah, bijirin tinggi serat, sayur-sayuran, gandum, dan sweet potatoes.

2. Lemak untuk kesihatan jantung saja – Contohnya dari lemak minyak zaitun, kacang, bijirin, minyak ikan, avokado, dan sebagainya

3. Protein dari bijirin atau tumbuhan – Tauhu, kacang soya, kacang, bijirin, kacang peas dan kacang-kacangan.

4. Produk Tenusu(Dairy) – Jangan tukar pengambilan susu kepada susu skim(skim milk).  Alasannya adalah kerana wanita yang ingin mengandung memerlukan lemak dalam susu untuk menjaga kesuburan ditahap yang tinggi.  Sumber lain produk tenusu termasuk ais krim dan keju cottage.

Nasihat saya kepada mereka yang mempunyai berat badan yang berlebihan supaya menurunkan berat badan dengan cara yang betul dan selamat.  Beri peluang sekali lai kepada diri anda untuk bergelar ibu.  Jika hamil dengan berat yang berlebihan, berbagai-bagai risiko menanti anda  dan kemungkinan akan memberi kesan terhadap bayi dalam kandungan juga.

Beautisleep dan Protecur100 dapat membantu anda menyelesaikan masalah kesuburan, jangkitan kulat yang menyebabkan falapion tiub tersumbat, memperbaharui sel-sel tubuh yang telah rosak, mengurangkan stress, mengurangkan bakteria yang menyebabkan sistem tubuh menjadi lemah, mengawal masalah keputihan dengan sangat berkesan dan lain-lain lagi. Jika ditambah dengan Neibac5, anda telah berjaya mengawal bakteria dari luar untuk memasuki kedalam alat sulit ketika melakukan hubungan seksual dengan pasangan masing-masing.

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA UNTUK PRODUK-PRODUK DIBAWAH:

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!