TESTIMONIA GENITAL HERPES BERSAMA PROTECUR100 DAN NEIBAC5

STOP VIRUS HERPES
WITH PROTECUR100
AND NEIBAC5!

Saya berasal dari negeri Perlis Indra Kayangan dan berusia dalam lingkungan 40-an.  Saya begitu panik apabila mendapat tahu saya dijangkiti Herpes Simplex / Genetal Herpes. Saya telah berkeluarga, mempunyai 4 org anak dan seorang isteri yang sangat baik dan penyayang. Tentulah panik sebab penyakit ini amat mengaibkan tambahan pula sebagai orang Muslim.


Pada waktu muda iaitu lebih kurang 20 tahun lalu,saya agak liar dan sosial juga, ketika itu saya menetap di Kuala Lumpur. Saya berkerja sambil belajar disalah sebuah universiti terkenal di sana. Kehidupan dikampung dan dibandar yang besar adalagh amat berbeza sehinggalah saya terjerumus dalam kehidupan yang agak sosial dan mengaibkan. Selepas 6 tahun menetap di Kl, saya pun mendirikan rumahtangga dgn seorang pramugari yang jelita.Saya telah bertaubat dan berhenti segala kehidupan sosial saya sehinggalah hari ini. Perkahwinan saya amat membahagiakan dan menjadikan saya seorang hamba Allah yang bertanggungjawab sebagai suami,bapa dan muslim yang baik. Selepas 1 tahun mendirikan rumahtangga, saya dan isteri berpindah ke Pulau Pinang kerana dinaikkan pangkat.

PROTECUR100
PANIK..! PANIK..! PANIK..! SEKARANG BARU SAYA DIJANGKITI HERPES SIMPLEX…BAHAGIAN SULIT SAYA TERASA AMAT GATAL TETAPI SAYA TIDAK DAPAT MENGGARU KERANA BAHAGIAN YANG GATAL SEPERTI DIGIGIT BERATUS EKOR SEMUT ITU ADALAH DIBAHAGIAN DALAM ZAKAR. TERASA NGILU DAN SAKIT APABILA MEMBUANG AIR KECIL…
NEIBAC5
SELEPAS BERJUMPA DOKTOR DAN UJIAN DARAH, SAYA DISAHKAN POSITIF DENGAN
VIRUS HERPES SIMPLEX.

Keadaan saya menjadi tidak menentu dan mula membaca dan mencari dalam internet mengenai masalah ini. Otak memang serabut dan banyak benda negatif berlari-lari dalam fikiran sehingga saya menjadi begitu stress sekali. Tiba-tiba saya terjumpa blog Rosssafinahor ini selepas carian Google.
Sukar utk saya menghubungi tuan punya blog ini kerana dia seorang wanita…malu pulak rasanya. Tetapi disebabkan masalah saya ini amat berat lalu saya pun menghubunginya.  Saya harap lelaki yang menjawabnya tetapi suara wanita yang menjawab dan saya pun bertanya berpusing-pusing sikitlah kerana tidak mahu membongkar pekung didada. Tetapi Ms Ross begitu cekap dan profesional, dia menyuruh saya berterus terang supaya mudah untuk membantu masalah saya ini. Dari situlah bermulanya semangat dan keyakinan untuk berlawan dengan virus herpes ini. Tidak menyangka pula orang yang saya hubungi ini dari Penang, dan Ms Ross seorang yg benar-benar perihatin, berpengetahuan, mudah mesra dan pandai memberi keselesaan kepada pelanggan. Pada keesokannya, saya terus bergegas ke pejebat Nuorico untuk berjumpanya. Tiada rasa malu atau rendah diri pulak selepas bercakap dengannya melalui hphone. Sikap Professionalnya amat menakjubkan!
Tanda-tanda Virus Herpes Simplex aktif
didalam tubuh seseorang


Setelah berbincang selama setengah jam, saya dinasihatkan mengambil Protecur100 dan Neibac5.  Saya membeli 8 botol besar Protecur100 dan 4 botol Neibac5. Saya diarahkan mengambil 4 atau 5 titik Protecur100 dalam setiap gelas air minuman seharian saya. Manakala Neibac5 pula disemburkan dibahagian kemaluan yang gatal itu. Alhamdulillah….dalam sehari sahaja gatal pada tempat sulit saya berkurangan. Dalam masa tida hari, hilanglah rasa gatal itu dan wajah saya tidak kelihatan kusam lagi.  Setiap akan menghubungi Ms Ross atau suaminya apabila saya tertekan atau runsing dgn penyakit ini.

Hubungan seks saya dengan isteri agak terjejas sedikit kerana takut virus ini akan menjangkitinya.  Saya terpaksa memberi berbagai-bagai helah apabila isteri saya ingin melakukan hubungan seksual atau bermesra-mesra dengan saya. Saya amat takut kehilangan segala kebahagiaan yang telah saya miliki bersamanya. Saya pun amat berhati-hati dgn anak-anak, tidak berkongsi minuman, makanan, ketika memeluk dan mencium mereka dan sebagainya. Isteri saya tidak mengetahui keadaan saya kerana saya tidak mahu melukainya atau membuka ruang kebenciannya terhadap saya.

Saya amat yakin dengan penawar dari Mr Ross dan berdoa siamg dan malam supaya virus ini dapat dihentikan dengan seberapa segera.  Selepas 1 bulan setengah mengamalkan protecur100 dan Neibac5, saya melakukan pemeriksaan darah dan Allah SWT adalah Maha Pengasih dan Penyayang….Virus Herpes Simplex dalam tubuh saya tidak aktif lagi. Syukur pada Allah SWT kerana menemukan saya dengan penawar semulajadinya dan menyembuhkan saya. Kehidupan saya kembali seperti semula tetapi sya terus mengambil Protecur100 dan Neibac5 kerana produk-produk adalah  anugerah dariNya dan dapat membantu kesemua keluarga saya supaya lebih sihat dan kuat.

Berhati-hati dengan virus ini kerana
ianya mudah dijangkiti dan kekal didalam tubuh seseorang yang telah dijangkiti

Akhirnya…saya tidak lagi berada dlm belenggu Virus Herpes ini.  saya menjadi sahabat kepada Ms Ross dan suaminya. Kepada anda yang dijangkiti penyakit ini, saya nasihatkan supaya mengamalkan produk-produk ini.  Kepada mereka yang masih mengamalkan kehidupan sosial, berhentilah sebelum terkena….

Testimoni dari Azmi, Penang
(bukan nama sebenar)
Some photos fr Google Search

PENAWAR HERPES SIMPLEX ADA DISINI..!
BUY NOW!
Copyright Article : Ross Safina Hor (RSHor)
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!