TESTIMONI BEAUTISLEEP,NEIBAC5 DAN PROTECUR100 – BERAT TURUN7KG,PINGGANG KURANG 4CM DAN SEKS…PULLLAMAKK! ENJOY HABISSSS….JOM BACA.

Saya seorang surirumah dan suami saya sangat suka pada kecantikan alam, tak kira samada manusia, binatang, tumbuhan dll. Kadang-kadang risau juga saya ni dibuatnya…tahulah sekarang ni dah banyak sangat perempuan yang suka menggoda suami orang.

Badan saya agak gemuk sedikit(68kg) dan sejak 2 tahun lalu keinginan seks saya amatlah rendah dan sometime klimax dan sometimes tidak. Tapi, sure la suami tak tahukan. Tak best pulak rasanya nak cerita tentang masalah seks ni kat my darling.

So…cari punya cari dalam internet, terjumpalah blog Rosssafinahor dan dengan segera saya call Pn Ross. Pada mulanya, sangsi juga tapi Pn Ross banyak memberi keyakinan, motivasi dan saya adalah ahli online gym Dothemikross.

Berat badan saya turun 7kg (61 kg), pinggang kurang 4 cm dan wajah saya kelihatan muda kembali hanya dalam masa 2bulan 10 hari.
Kepuasan seks saya…pullamakkk! Memang magic la produk ni… saya boleh hentikan klimax saya dan sambung semula. Jadi semakin gelojoh pulak lani, ehh sometime macam kita pulak control keadaan masa tu….seronok tau! Nak tahu rahsianya? tanya kat Pn Ross la…. dia mesti ajag punya….ok.

Apapun terima kasih banyak-banyakkkk kepada Allah, dengan rahmat dan petunjukNya, saya diperkenalkan kepada Pn Ross yang cukup sabar dengan kerenah saya pada permulaan dan mengajar saya rahsia sebenar untuk menambah kualiti hidup berumah tangga.

Husband pun memang sangat puas hati dan kami mengambil Beautisleep dan Neibac5 bersama-sama. Protecur100 pula banyak kita beri pada anak-anak…so far alhamdulillah!

Saya ingin sangat berkongsi pendapat saya ini kerana ingin memberitahu kawan-kawan semua, bukan senang nak dapat seseorang yang benar-benar menjual produk yang baik dan go all out membantu masalah pelanggannya. Banyak sangat produk yang saya dah guna sebelum ini dan banyak juga manusia yang pandai menabur janji yang manis untuk menjual produk-produk mereka tapi semuanya KARUTTT! Cakap tak serupa bikin! Memang marah saya pada org-org macam ni.BERHATI-HATILAH DALAM MEMILIH APA-APA PUN DALAM HIDUP INI.

Terima kasih Rosssss…

Mamaloma
Seberang Jaya, Penang 

BUY NOW!
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!