TESTIMONI BEAUTISLEEP, NEIBAC5 DAN PROTECUR100 MEMBANTU SAKIT PINGGANG DAN SAKIT SENDI SELURUH BADAN IBUKU.

Salam Kak Ross,
Saya Saifol dari Kangar, Perlis ingin berkongsi testimoni ibu saya(Zaharah Binti Mansur), yang telah berusia 56 tahun. Ibu saya selalu merungut sakit bahagian belakang, pinggang dan kadang-kadang dia berasa seluruh badannya sangat bisa seperti dicucuk-cucuk jarum. Berbagai-bagai rawatan tradisional yg telah kami cuba, tapi tidak membantu pun. Kalau ke klinik, mereka akan beri pain killer, ubat radang sendi. Tapi lama-kelamaan ibu mendapat kesan sampingan dari ubat-ubat yg diambilnya. Sakit kepala, menjadi pelupa dan berbagai-bagai lagi.
Jadi tercari-carilah cara alternatif dengan Pakcik Google, lalu terjumpalah dengan Beautisleep, Neibac5 dan Protecur100 di dalam blog Rosssafinahor. Saya membeli sebagai hadiah menyambut Hari Ibu tahun ini(2010). Selepas habis set ini, ibu pun bertanya, “berapa harga produk-produk yang mak makan ni? Tolong belikan untuk mak satu set”
Pelik juga…lalu saya pun membuat pesanan yang kedua. Sejak hari itu saya cuba melihat gerak geri ibu, ternyata dia kurus sedikit dan nampak agak ceria dari dahulu. Selepas 2 hari, produk-produk pun sampai dan ibu terus membukanya dan terus mengambil Beautisleep 1 biji (1 pagi dan 1 malam) dan minum air dengan 2 titik Protecur100(setiap kali minum air). Neibac5 pula disembur ke sendi-sendi yang sakit itu(2 kali 1 hari). Saya pun terus bertanya ibu, “Bagus ka produk-produk ini, serasi pulak dengan mak ne…?” Lalu ibu berkata,”Sakit Mak ni kurang sikit la…tapi badan mak memang ringan dan sakit kepala dah hilang. Alhamdulillah Pol(nama manja saya) kalau macam ni pun, mak bersyukur banyak-banyak kepada Allah SWT.
Selepas 3 set saya order, mak nampak memang sihat dan dia tidak lagi merungut kesakitan dan keletihan. Dia dapat melakukan kerja hariannya dengan baik tanpa kesedihan. Dan didalam bulan Ramadhan ini pula, mak dapatlah membantu kawan-kawannya menjaja kuih dipasar Ramadhan Kangar. Saya berasa sangat puas hati dengan produk-produk dari Syarikat Nuorico, layanan dan nasihat dari Kak Ross, tips diet yang untuk sakit sendi dan menurunkan berat badan.
Jadi, kepada sesiapa sahaja yg ingin balik berhari raya kat kampung tu dan mempunyai ibubapa yang agak uzur, belilah satu set untuk mereka . Saya tidak menjual produk keluaran Syarikat Nuorico, tetapi sekadar untuk membantu dan berkongsi pengalaman mengamalkan produk-produk Nuorico.
Thanks Kak Ross.
p/s: sorry Kak Ross, testimoni saya ni tak de gambar…

PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA UNTUK PRODUK-PRODUK DIBAWAH:

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!