TESTIMONI HEBAT – TERPAKSA MENYEMBUR MINYAK WANGI DIKEMALUANNYA SEBELUM BERSAMA SUAMI DISEBABKAN KEPUTIHAN DAN BAU HANYIR AKIBAT KULAT CANDIDA


Pelanggan saya ini mengalamai masalah yang agak rumit dengan jangkitan Kulat Candida dan Bakteria yang turut mengganggu emosi dan kehidupan seksualnya ….jom ikuti luahan isi hatinya selepas mengambil produk Protecur100 dan Neibac5.

Alhamdullilah kak….mmg berkesan kt sy…sblm ni mkn ubat dctr mmg harap sgt tuk baik..tp makin worst….lepas abis antibiotik bau pn masih ada lagi…lps guna produk ni(Protecur100 dan Neibac5) lega dh…bau tu terus hilang…pelik lak rasa..hehe….klu x mmg hilangkan mood sy tuk bersama..sbb bau tu keluar time we together…husband pun terasa sekali…huhu…skrg sy happy sngat..rasa confident bila bersama..klu x dlm kepala terfikir “jangan la bau ni keluar”…sampai satu tahap sy terpaksa sembur minyak wangi kt part tu…huhu….keputihan tu masih ada tapi tak seteruk dulu la…then yg paling sy hepi bau tu dh hilang….nasib terjumpa blog akak lepas sy google search….baca smpai habis blog akak then sy bertekat tuk cuba produk ni….allhamdulillah syukur sangat penyakit ni dh sembuh….tapi yang paling best sy rasa selesa sangat guna neibag5 tu masa nk bersama…hehe dh x rasa kering mcm dulu.

p/s; klu akak nk paste email ni, copy paste masuk testemoni pun ok….jgn bg full name sy udah…hehe

Wati
Universiti Sains Islam Malaysia

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!