NEIBAC5 DAN PROTECUR100 DAPAT MEMBANTU MASALAH BARTHOLIN’S CYCS DI VAGINA

Pembengkakan kelenjar Bartholin (BARTHOLIN’S

CYCS),kelenjar Bartholin ini berfungsi utk menghasilkan cecair pelincir semasa persetubuhan atau sekadar untuk pembersihan corong/kawasan bibir kemaluan.

Kuantiti cecair itu akan bertambah diwaktu kita berada dalam keadaan ghairah atau terangsang, jadi apabila salurnnya tersumbat, kelenjar ini akan membengkak dan kelihatan seperti benjolan yang agak sakit ,kemerahan dan boleh dijangkiti kuman yang mengakibatkan bisul.

Ianya tidak bahaya seperti cancer dan boleh dirawat dengan antibiotik atau pembedahan jika ianya telah bernanah…Apabila ia semakin membengkak, ia boleh menyukarkan pergerakan, pergerakan hubungan seksual terhad dan tidak selesa apabila duduk dan menimbulkan masalah dengan tugas harian.


Apabila ini berlaku, pembedahan segera membaikinya perlu dilakukan. Suatu prosedur kecil dilakukan untuk membuka cyst ini dan membentuk laluan baru supaya lelehan pelincir dapat terus disalurkan keluar serta tidak
tersumbat lagi.

Pemeriksaan doktor bukan saja
penting untuk memastikan ia cycs Bartholin, namun untuk memastikan ia bukanlah penyakit lain yang mungkin bersifat bahaya.


Beberapa punca terjadinya masalah BARTHOLIN’S CYCS ini adalah disebabkan penyumbatan kelenjar Bartholin yang ada pada bahagian kanan dan kiri kemaluan akibat kekurangan air badan, rembesan terlalu pekat, jangkitan kuman dan berbagai-bagai sebab lagi..

Tahukah Anda?
Protecur100 adalah natural antibiotik dan immune system booster. Mengamalkannya adalah sangat bagus sebab ia tidak akan merosakkan flora baik dalam tubuh badan dan diperolehi daripada sumber alam semulajadi sahaja.
Neibac5 adalah sangat berkesan untuk penjagaan dari luar dan boleh ianya meresap kedalam kulit dan mengawal daripada jangkitan kulat bakteria serta mengecilkan bonjolan itu. Neibac5 juga adalah daripada sumber alam semulajadi yang boleh disemburkan kedalam mulut tanpa sebarang bahaya.

“CEGAH SEBELUM PARAH – SETIAP KELUARGA PERLU MENGAMALKAN PRODUK INI DIRUMAH UNTUK MENCEGAH DARI PENYAKIT YANG TIDAK DIINGINI. SELEBIHNYA BERSERAHLAH KEPADA ALLAH SWT YANG LEBIH MENGETAHUI APA YANG TERBAIK UNTUK KITA…” – Ross Safina Hor

Photos : Google Search

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!