PROTECUR100 DENGAN TEKO ALADIN ADALAH SANGAT HEBAT UNTUK MENYEMBUHKAN SINUS ATAU PENYAKIT RESDUNG. PRODUK AJAIB NI…JOM BACA!

Sinus Dan Resdung
Masalah ini adalah salah satu alasan utama mengapa orang melawat doktor! Protecur100 adalah produk semulajadi untuk mengelakkan dari jangkitan sinus. Infeksi Sinus adalah perkara yang mudah untuk dicegah dan diubati secara semulajadi. Jika anda mendapati diri anda terdedah terhadap jangkitan ini, dengan menggunakan protecur100 dan “neti pot”(berbentuk seperti teko Aladin” secara teratur, ia merupakan cara rawatan yang paling berkesan untuk jangkitan sinus.


Atau satu lagi cara yang amat berkesan dengan mewapkan muka dengan menggunakan air + Protecur100 + “face steamer”/mengkuk berisi air didih +Protecur. Lihat seperti gambar disebelah dan dengan jelas anda dapat membayangkannya.

Sinus/resdung terjadi desebabkan oleh jangkitan sesetengah bakteria, virus dan fungi. Kadang-kadang ia boleh disebabkan ellergi dari makanan. Lihat 4 jenis bakteria yang selalu
menyebabkan enfeksi sinus:

PROTECUR100 VS SINUS BACTERIA
Streptococcus pneumonia- Excellent!/Terbukti
Haemophilus influenza – Excellent!/Terbukti
Staphylococcus aureus – Excellent!/Terbukti
Streptococcus pyogenes – Excellent!/Terbukti

Protecur100 adalah produk semulajadi yang mempunyai kualiti semulajadi untuk membunuh bakteria seperti tertera diatas untuk jangkitan sinus. Jika anda tidak mendapatkan jangkitan sinus, cara “neti pot” dan pengewapan ini juga adalah sangat penting dan berkesan bagi masalah hidung tersumbat, tonsil, batuk, sakit tekinga, sakit mata dll.

Dengan ini saya menasihatkan setiap keluarga perlu mendapatkan sekurang-kurangnya 1 atau 2 Protecur100. Lebih baik mengamalkan Ptotecur100 daripada antibiotik terutamanya pada kanak-kanak yang sedang membesar.

Protecur100 adalah pencegah H1N1!
Hanya RM38 sebotol, hanya setitik untuk mencegah H1N1.

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA DIPERLUKAN!

Untuk penduduk negeri Johor yang ingin menjadi pengedar atau membeli produk ini boleh hubungi:

MASTER AGENT:
Suzila – +6012 7272878

DISTRIBUTOR:
Anie – +6019 7772040
Photos: Google images

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!