ANAK-ANAK ADALAH PERMATA HATI. NEIBAC5 MEMBANTU UNTUK MENCEGAH RUAM LAMPIN CANDIDA. PRODUK SEMULAJADI ADALAH YANG TERBAIK UNTUK PERMATA HATI KITA.

RAMAI IBU-IBU YANG BEKERJA DAN INGIN MENINGGALKAN ANAK-ANAK KEPADA PENGASUH DALAM KEADAAN BAIK, SELESA, SIHAT, BERSIHDAN SELAMAT . SENTUHAN NEIBAC5 KEPADA KANAK-KANAK ADALAH SEPERTI SENTUHAN SEORANG IBU PABILA ANDA TIADA DISISINYA.

CUBA ANDA BAYANGKAN BAGAIMANA ANAK-ANAK ANDA RASA APABILA MEMAKAI LAMPIN PAKAI BUANG DENGAN LEMBAPAN AIR KENCING UNTUK 2/3 JAM. HANYA DENGAN RM69 X 230 SEMBURAN, ANAK ANDA DALAM KEADAAN SELESA, BERSIH, SIHAT DAN SELAMAT DARIPADA RUAM LAMPIN CANDIDA….

Ruam lampin candida
Jangkitan kulat pada kulit di kawasan lampin yang mungkin meliputi bahagian punggung, celah paha, paha dan abdomen. Disebabkan oleh organisma Candida albicans di mana ia hidup di kawasan panas dan basah.

Ia muncul sebagai ruam yang berwarna merah lembab dengan bintil-bintil kecil berwarna putih atau kuning, dan dalam keadaan yang lebih teruk warnanya menjadi lebih merah. Ia mudah dibezakan daripada contact dermatitis jika ruam tersebut melibatkan lipatan-lipatan anggota badan.

Cara menggunakan Neibac5:
Gunakan Neibac5 sebanyak 3 atau 4 kali sehari apabila ada tanda-tanda jangkitan. Waktu normal 1 x sehari dah memadai.(AntiKulat Semulajadi)
Keringkan kawasan yang dijangkiti sebelum memakai seluar.
Bagi kanak-kanak 3 tahun keatas, 500ml air + 1 titik Protecur100. (AntiKulat dan immune system booster). Insyaallah berkesan.
NEIBAC5…SENTUHANNYA SELEMBUT SENTUHAN SEORANG IBU.
JANGAN BIARKAN ANAK-ANAK ANDA SENGSARA DALAM SENYAP…DENGARILAH JERITAN SUARA SICOMEL ANDA MEMANGGIL-MANGGIL IBUNYA KETIKA ANDA TIDAK BERSAMANYA.
TEMPAHLAH SEGERA UNTUK SICOMEL TERSAYANG
PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA…
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!