BEAUTISLEEP ADALAH SAHABAT KEPADA SEMUA IBU YANG MENYUSUKAN ANAKNYA.

Salam kepada semua ibu-ibu mithali yang menyusu anak-anak mereka. Teruskanlah memberi yang terbaik untuk cahaya mata yang dikurniakan atas dasar kasih sayang yang suci diantara anda dan suami tercinta.

Saya sendiri pernah memberi susu badan kepada ketiga-tiga hero kesayangan yang kini telah membesar dan berusia 17/15/13. Setiap kali saya ke hospital untuk bersalin, saya tidak pernah membeli susu tin atau botol susu untuk bayi yang bakal dilahirkan. Saya berasa sungguh tenang dan puas apabila menyusukan mereka.
Saya menyusu anak bongsu saya selama 6 tahun dan ketika itu seriously buah dada agak kecut/lembik sedikit dan lebih teruk lagi selepas saya berhenti menyusukan anak saya. Risau juga ketika itu…tetapi sekarang ni tidak lagi kerana saya mempunyai Beautisleep dan cara terbaik untuk menjaganya. So…bagi ibu-ibu diluar sana teruskanlah memberi susu badan kepada anak-anak kesayangan tanpa rasa risau tentang kecantikan bentuk badan kerana anda semua telah bertemu dengan produk Beautisleep dan sistem dothemikross dalam online gym akan mempercepatkan lagi proses untuk mendapat semula bentuk badan(total body) yang seksi dan gorgeous. ehhh…! Nak tulis benda lain melalut sampai kesini pulak…….
Ok..berbalik kepada perkara yang nak dibincangkan iaitu bolehkah ibu menyusu badan mengambil Beautisleep?
Beautisleep boleh diambil oleh mereka yang menyusu badan kerana:
  1. Bahannya bukan dari jenis racun, dadah atau sesuatu yang membahayakan nyawa.
  2. Bahan aktifnya tidak ada kesan sampingan yang bahaya kepada si ibu apatah lagi terhadap anaknya itu.
  3. Diperbuat daripada ekstrak bijirin sahaja dan dikelaskan sebagai MAKANAN oleh KKM. Rujuk disini: http://beautisleepfatloss.blogspot.com/
  4. 100% dari kualiti yang baik dan semulajadi
  5. Testimonia ibu menyusu boleh didapati disini http://superkaknik.blogspot.com/
    Call dan tanya sendiri pengalamannya.

*Kepada semua pelanggan-pelanggan Beautisleep/Protecur-100/Neibac5 yang mengamalkannya, jika anda ada apa saja pertanyaan emailkan soalan anda dan saya akan cuba menjawabnya.*

[FADEIN_FADEOUT]

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!