LATINO HEALTHY DISCO (ALL MIKROSS FRIENDS)

LATINO DISCO BERSAMA ROSS SAFINA HOR BERTEMPAT DI NUORICO OFFICE, BUKIT JAMBUL, PENANG.

PERHATILAH BETAPA ENJOYNYA WANITA-WANITA KITA NI MENARI DENGAN SEPENUH HATI. PROGRAM YANG SEPERTI INI DAPAT MEMBANTU WANITA-WANITA YANG MENGALAMI STRESS, MASALAH BERAT BADAN, KURANG KEYAKINAN DIRI DAN BERMACAM-MACAM LAGI FAEDAH-FAEDAHNYA. KALAU YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK SEBARANG PERTANYAAN.(+6012 4102368)

Pada mulanya Latino Disco ini bermula dengan 4 orang sahaja. Tetapi setiap minggu saya mendapat ramai orang baru dan begitulah seterusnya. Pada pendapat saya Latino Disco ini memang sangat sesuai untuk semua wanita-wanita terutama mereka yang mengalami masalah berat badan dan kurang keyakinan diri. Tidak perlu ambil risiko atau berbelanja terlalu mahal untuk mendapat badan yang cantik, seksi dan menawan seperti mengambil pil-pil kurus, pergi ke pusat-pusat perlangsingan badan, sedut lemak(liposuction), memotong kulit perut(tummy tuck) dan sebagainya.

Selain daripada aktif dgn LATINO DISCO ini, produk BEAUTISLEEP, PROTECUR100  & NEIBAC 5 akan turut membantu untuk mencapai matlamat anda(Complete To Total Beauty). Harganya amat berpatutan:

BEAUTISLEEP 60 CAPS – RM260 untuk 1 atau 2 bulan

Protecur100 10ml – RM72 – 280 titik

1 BOTTLE NEIBAC5 – RM135 – 450-500 kali semburan

Amboi…bestnya tengok depa tu dok menari. Wow! Sexy betuila…Kalau mappeley (hubby) tengok ponu (wife) depa dok golek macam ni, semuanya jadi “understand” la…

Sure bergegaq seluruh Penang Island.
HA…ha…ha gelak besaq la ni.
Sekali-sekala kita melawak sikit dihujung minggu macam ni barulah ada fun.

Glitter Graphics

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!