KISAH BENAR BAGAIMANA SAYA MENGURUSKAN BADAN – PART 1

KISAH BENAR BAGAIMANA SAYA MENGURUSKAN BADAN


Hai, saya Rosita tapi panggilan manja adalah Ina.
Berat (MAR 08) : 82kgBerat (MEI 08) : 69KG

Usaha tangga kejayaan !

Saya tidak merasa ragu-ragu berkongsi sedikit pengetahuan dan pengalaman untuk menjaga kesihatan dan kecantikan tubuh badan kita. Saya sedang mempelajari bagaimana untuk mendapatkan badan yang sihat, cantik, seksi dan menawan.

Sebelum ini fikiran saya agak buntu dan hampir putus asa dengan bentuk badan saya. Saya pernah ke pusat-pusat perlangsingan badan dan mencuba berjenis-jenis produk yang ada dipasaran untuk menurun berat badan saya. Semuanya amat mengecewakan dan saya telah berbelanja hampir RM150,000 kesemuanya.


Pada suatu hari saya mendapat risalah dari sebuah syarikat di sini dan membuat keputusan untuk mencuba sekali lagi. Jika tidak berkesan juga saya akan menyerah kalah pada diri saya. Tanpa berlengah lagi saya terus menghubungi syarikat itu.

Hanya dengan RM50 pendaftaran untuk mengikuti sistem “Do the Mikross” iaitu Fat Fighter Program, saya dapat melihat dimana silapnya diri saya. Ms Ross Safina menerangkan bahawa tiada “shortcut” iaitu jalan pintas untuk kita tampil cantik,seksi dan menawan. Disitulah mata dan minda saya terbuka dengan luas bahawa banyak produk dipasaran berkesan dengan sementara sahaja disebabkan “placebo” kepercayaan yang kuat menyebabkan otak dapat mengawal diri kita.

Saya amat tertarik dengan teknik dan cara yang diajar mereka. Ianya amat mudah, unik dan berlainan sekali. Pada keesokan hari, saya terus membuat keputusan untuk mendapatkan set penjagaan badan (BEAUTISLEEP RM260=60 caps + NEIBAC 5\RM69=1bot) dengan harga RM329 sahaja untuk 2 bulan pengambilan.

IKUTI SAMBUNGANNYA NANTI…PART 2
Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!