NEIBAC 5 – PRODUK SYARIKAT NUORICO SDN BHD

NIEBAC 5

Penyembur 5 dalam 1 yang pantas bertindak.

Ia bertindak sebagai:

Anti Pembiakan Bakteria
Anti Septik
Anti Kulat
Anti Radang Sendi
Anti Oksida

Produk ini boleh membantu dalam rawatan seperti:

Penyakit
· Masalah Penghadaman- Penyakit di dalam perut, cirit birit dan keracunan makanan
· Jangkitan daripada – Parasit (Sel tunggal atau pelbagai sel), Bakteria, dan kulat, Jangkitan Yis Candida, dan keletihan yang teruk
· Jangkitan dalam mulut – Plak gigi, sakit gusi, penyegar nafas dan cucian pembersihan mulut, Selsema dan jangkitan influenza, radang kerongkong, sakit telinga, angin, sinus dan macam-macam lagi

Penyakit kulit
· Jerawat, kaki makan air, jangkitan kulat di kuku
· Jangkitan kulit – Kulat/bacteria/parasit/virus, luka, kematu, keracunan, bintik-bintik, kegatalan, kegatalan selepas bercukur, kelemumur, herpes, kutu, demam campak, bibir merekah, pencuci berus gigi dan lain-lain.
APAKAH ITU PENYEMBUR ANTI BAKTERIA NIEBAC 5?

NIEBAC 5 dipasarkan sebagai produk makanan sampingan dan ianya boleh dicampur di dalam minuman demi kesejahteraan hidup. Ianya boleh dicampurkan di dalam air, jus dan makanan cecair. Ia juga boleh disembur pada tubuh badan yang dihinggapi kuman dan kulat.

Ia bertindak sebagai:

Anti Pembiakan Bakteria
Anti Septik
Anti Kulat
Anti Radang Sendi
Anti Oksida

NIEBAC 5 berjaya digunakan untuk mengubati pelbagai penyakit dalaman dan luaran manusia dan binatang yang disebabkan oleh parasit (sel tunggal atau pelbagai sel), bacteria, kulat dan lain-lain. NIEBAC 5 memberikan banyak kesan positif samada terhadap penyebab-penyebab penyakit yang tersembunyi atau nyata, atau kesilapan dalam diagnosa. Di samping itu, NIEBAC 5 boleh bertindak sebagai penyah toksin, meningkatkan dan menyokong daya ketahanan badan.

NIEBAC 5 mengandungi vtamin C & E dan bioflavonoid. Kesemua bahan-bahan ini bertindak sebagai anti oksida, dan boleh menghapuskan bahan-bahan yang boleh merosakkan sel atau mendatangkan penyakit.

APAKAH BAHAN-BAHAN DI DALAM NIEBAC 5 ?

NIEBAC 5 mengandungi Agrusem, iaitu bahan aktif yang 100% diperolehi daripada ekstrak buah-buahan citrus. Melalui kaedah pemprosesan ekstrak peningkatan bio, NIEBAC 5 boleh bertindak sebagai penyah bacteria, penyah kulat, dan anti parasit.

MENGAPA NIEBAC 5 YANG SECARA KIMIA ADALAH BERASID TETAPI PADA MASA YANG SAMA MEMPUNYAI KESAN ALKALI?

Salah satu daripada keunikan NIEBAC 5 ialah ia boleh meningkatkan kadar alkali di dalam darah. Peningkatan kadar alkali di dalam cecair badan amatlah diperlukan di dalam proses pemulihan kesihatan dan ia boleh menghapuskan kulat, bacteria, virus dan lain-lain lagi yang hidup dalam persekitaran yang berasid. Sebagaimana yang kita ketahui, lemon, limau dan limau gedang secara kimia adalah berasid tetapi kajian membuktikan ia mempunyai kesan alkali di dalam badan manusia setelah diambil. Kebanyakkan sayur-sayuran mempunyai kesan alkali di dalam badan manusia. Di samping itu, ia mempunyai kadar oksigen yang tinggi dan kandungan gula yang rendah.

NIEBAC 5 boleh bertindak secara berkesan walaupun dalam kadar yang rendah. Kajian antarabangsa (yang di laporkan di dalam ‘Journal of Orthomolecular Medicine, Volume 5, No. 3, USA, 1990), telah membuat pemeriksaan terhadap Agrusem, bahan aktif di dalam NIEBAC 5 dan membuat perbandingan dengan 30 jenis antibiotic dan 18 jenis penyah kulat. Melalui pemeriksaan ini, didapati NIEBAC 5 juga boleh bertindak secara efektif seperti bahan-bahan kajian lain. Ini sama sekali membuktikan bahawa NIEBAC 5 adalah antibiotic buatan alam.

NIEBAC 5 adalah 100% semulajadi dan tidak bertoksik. Menurut kajian makmal bebas ‘Acute Oral Toxicity’, pengambilan NIEBAC dalam dos yang normal sebanyak 4000 kali hanya mempunyai kebarangkalian sebanyak 50% untuk menjadi penyebab keracunan (LD50).

Tell a Friend and Get a Gift!

Follow me!